Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toitvad teraviljatoidudAutor(id): koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane
Kujundaja: Anu Maarand
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn: Tallinn
Aasta: 2021
Originaalkeel:
ISBN: 9789949696970
Lehekülgi: 56
Sari: 50 retsepti!
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 168x228mm
Suurus: piklikus formaadis ning pehmes köites raamat
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 306
Teraviljade hulka kuuluvad kõrrelised, nagu rukis, oder, nisu, kaer, riis ja hirss, teraviljadeks loetakse ka mittekõrrelised tatar ja kinoa. Kuigi aeg-ajalt paneb järjekordne moodne dieet mõne neist põlu alla, siis on kõik toitumisteadlased ühel meelel, et teraviljatooted on organismile olulised ja vajalikud. Kõik nad sisaldavad palju kasulikke aineid: vitamiine, rasvu, valke, mineraal- ja kiudaineid.
Võtame või kõigile tuttava hommikuse kaerapudru: see on tervislik valik, sest hoiab korras seedimise ja tänu kaeras sisalduvale beetaglükaanile alandab ka kolesterooli.
Teratooteid ostes tasub valida täisteraviljatooted, sest nendes on rohkem kasulikke aineid. Väga oluline on kiudainerikkad kuivad kruubid ehk kooritud ja lihvitud terad ning tangud ehk kooritud ja purustatud terad eelnevalt leotada. Sellega valmistate terad söögitegemiseks ette – need on pehmemad ja valmivad kiiremini – ja omastate ka toitaineid paremini.
Kui valite oma menüüsse tera- ja köögiviljad, siis on teie toiduvalik kindlasti toitev ja tervislik.
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
teraviljatoidud
toiduretseptid
kokaraamatud
50 retsepti!
Hind:
6,00 EUROtsing autori järgi:
Koostanud: Raivo Lillemets, Vajan relva! 3. osa. Relvaseadus ja relvade omandamise uus kord,
Serri, 1996, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Indrek Silver Einberg, Lydia Koidula. Meie elu,
Filmiklubi, 2014, hind: 4,50 eurot
Koostanud Heino Aassalu, Viis tantsu II,
Eesti NSV Rahvaloomingu Maja, 1962, hind: 5,00 eurot
Koostanud Hella Kink, Avo Miidel, Tiit Petersoo ja Anto Raukas, Harjumaa. Põhja-Kõrvemaa. Kuusalu, Anija, Aegviidu,
Teaduste Akadeemia Kirjastus, 2013, hind: 4,00 eurot
Koostanud Laine Linnus, Õpilaste kodu-uurimistöid 9. osa. Metoodilised materjalid,
Eesti NSV Haridusministeerium, 1986, hind: 4,50 eurot
tekstid koostanud muuseumide materjalide põhjal Merike Toomas ja Külli Aleksanderson ; keeletoimetaja Katrin Raid, Tartu muuseumide võtmelood,
Tartu Linnavalitsus, 2011, hind: 4,00 eurot
Koostanud Reet Sinimaa. Toimetanud Helgi Kaldma, Kui ma olin väiksekene. Johann Köleri nimelise Viljandi Keskkooli almanahh. Aastad 1988-1992,
J. Köleri nim. Viljandi Keskkool, 1992, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Gerli Palk, Toimetanud: Virve Ennosaar, Hõimurahvad. Kirjandusnimestik,
Eesti Rahvusraamatukogu, 1994, hind: 3,00 eurot
Koostanud Roman Ljago ja Ita Serman, Venelased,
Ilo, 2007, hind: 4,00 eurot
Koostanud Elle Vunder, The Estonian State Open-Air Museum,
Perioodika, 1979, hind: 4,00 eurot
Koostanud M. Aun, Taluehitisi Mõniste Külamuuseumis. Kataloog,
Eesti NSV Kultuuriministeeriumi Fr. R. Kreutzwaldi Memoriaalmuuseum, 1975, hind: 4,00 eurot
Koostanud Kersti Karu, Skulptor Lembit Paluteder,
Osula Põhikool, 2003, hind: 4,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maire Suitsu, Lia Virkus, Angeelika Kang, Hakkliharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2013/7,
Septyni Menai, 2013, hind: 2,50 eurot
Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitad,
Sinisukk, 2014, hind: 10,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Veronika Nuter, Hullutavad hoidised,
A-meediagrupp, 2012, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Ramsay Gordon, Maailma köök,
Best Life, 2010, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2351 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!