Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kohupiima- ja kodujuusturaamatAutor(id): Angeelika Kang, Lia Virkus, Maire Suitsu
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 9985966678
Lehekülgi: 126
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 170 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Kohupiim ja kodujuust kui tervislikud toiduained on jätkuvalt populaarsed. Eriti imetlusväärne on nende hea kokkusobivus teiste toiduainetega. Kohupiim leiab kasutamist nii külmalt kui kuumalt, nii magusa kui vürtsikas-soolasena, nii argi- kui pidulauale passivas sisus ja vormis. Selle raamatu 50 mitmekesist rooga on vaid osake iga päev kasvavast retseptivaramust.
Sari: 100 rooga
Märksõnad
kohupiim
kodujuust
kohupiim
kodujuust
kohupiimatoidud
juust
kokaraamatud
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kristel Voltenberg; retseptid kirja pannud: Lia Virkus, retseptid: Anti Lepik, Siim Roomet; toimetanud: Tiina Lebane, Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust,
Kristel Voltenberg, 2023, hind: 28,00 eurot
Hugh Johnson, Suuri viinikirja,
Tammi, hind: 13,00 eurot
Michael Jackson, Michael Jacksons Malt Whisky Companion,
Dorling Kindersley, 1999, hind: 17,00 eurot
Anne Sheasby, Suur kastmeraamat. 365 lihtsat ja kiirelt valmivat kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Maalehe Raamat, 2006, hind: 15,00 eurot
Anne Wilson, Klassikalised supid,
Koolibri, 2008, hind: 5,00 eurot
Markus Haxter, Hea toidu aabits. 50 lihtsat asja, mida peaks teadma heast toidust,
Kunst, 2009, hind: 9,00 eurot
Mirja von Knorring, Elav gastronoomia,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 13,00 eurot
Kai Linnilä, Aias kasvab ühepajatoit. Kokaraamat,
Sinisukk, 1995, hind: 5,00 eurot
Ragnar Sokk, Margit Mikk-Sokk, Eesti rahvustoidud. Traditional estonian cooking,
Tulip, 2019, hind: 23,00 eurot
Koostanud Eda Allikmaa, Minu kokaraamat,
Petrone Print, 2011, hind: 24,00 eurot
Kokaraamatud all on 2326 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!