Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Roosõielised Linda Petti köögisAutor(id): Linda Petti
Kujundaja: Ants Säde
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1992
Originaalkeel:
ISBN: 5440008497
Lehekülgi: 112
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 136 × 208 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T003# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Roosõieliste sugukonda kuulub hulk Eestis kasvavaid viljapuid ja marjataimi. Lugeja saab neist lühiülevaate ja kulinaari soovitused, kuidas vilju värskena serveerida, neist toite valmistada ja talveks tagavarasid soetada.
Tutvustatakse ka soojematelt maadelt pärinevaid vilju.
Märksõnad:
roosõielised
toiduvalmistamine
toiduretseptid
Hind:
4,00 EUROtsing autori järgi:
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1984, hind: 3,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Linda Petti, Tomat ja tema sugulased,
Varrak, 1993, hind: 3,00 eurot
Linda Petti, Munatoite,
Valgus, 1987, hind: 2,50 eurot
Linda Petti, Ühepajatoidud ja vormiroad,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Austria köök,
Ilmavalgus, 1996, hind: 7,00 eurot
Linda Petti, Tere, Ameerika. Kulinaarne teekond jänkidemaal,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 7,00 eurot
Linda Petti, Mitu uut ja maitsvat suutäit,
Maalehe raamat, 1997, hind: 4,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kristel Voltenberg; retseptid kirja pannud: Lia Virkus, retseptid: Anti Lepik, Siim Roomet; toimetanud: Tiina Lebane, Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust,
Kristel Voltenberg, 2023, hind: 28,00 eurot
Hugh Johnson, Suuri viinikirja,
Tammi, hind: 13,00 eurot
Michael Jackson, Michael Jacksons Malt Whisky Companion,
Dorling Kindersley, 1999, hind: 17,00 eurot
Anne Sheasby, Suur kastmeraamat. 365 lihtsat ja kiirelt valmivat kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Maalehe Raamat, 2006, hind: 15,00 eurot
Anne Wilson, Klassikalised supid,
Koolibri, 2008, hind: 5,00 eurot
Markus Haxter, Hea toidu aabits. 50 lihtsat asja, mida peaks teadma heast toidust,
Kunst, 2009, hind: 9,00 eurot
Mirja von Knorring, Elav gastronoomia,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 13,00 eurot
Kai Linnilä, Aias kasvab ühepajatoit. Kokaraamat,
Sinisukk, 1995, hind: 5,00 eurot
Ragnar Sokk, Margit Mikk-Sokk, Eesti rahvustoidud. Traditional estonian cooking,
Tulip, 2019, hind: 23,00 eurot
Koostanud Eda Allikmaa, Minu kokaraamat,
Petrone Print, 2011, hind: 24,00 eurot
Kokaraamatud all on 2326 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!