Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
RisotodAutor(id): Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi
Kujundaja: Rosalba Gioffrè, Marco Nardi
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Eve Rütel
ISBN: 9985735269
Lehekülgi: 40
Sari: Minikokaraamat
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 107 × 140
Suurus: taskuformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 213
Sarja iga kokaraamat käsitleb ühte toiduainet või toitu, esitades selle kohta 20-25 eri retsepti. Toidud varieeruvad klassikalistest läbiproovitud roogadest kuni maailma eri paigust pärit rahvulike ja eksootilisteni. Kõik retseptid on varustatud värvifotoga. Taskukohane ja mitmekülgne kokaraamatute sari võimaldab osa saada rahvusvahelise autorite meeskonna köögikunstisaladustest.
Sari: Minikokaraamat
Hind:
3,50 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kristel Voltenberg; retseptid kirja pannud: Lia Virkus, retseptid: Anti Lepik, Siim Roomet; toimetanud: Tiina Lebane, Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust,
Kristel Voltenberg, 2023, hind: 28,00 eurot
Hugh Johnson, Suuri viinikirja,
Tammi, hind: 13,00 eurot
Michael Jackson, Michael Jacksons Malt Whisky Companion,
Dorling Kindersley, 1999, hind: 17,00 eurot
Anne Sheasby, Suur kastmeraamat. 365 lihtsat ja kiirelt valmivat kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Maalehe Raamat, 2006, hind: 15,00 eurot
Anne Wilson, Klassikalised supid,
Koolibri, 2008, hind: 5,00 eurot
Markus Haxter, Hea toidu aabits. 50 lihtsat asja, mida peaks teadma heast toidust,
Kunst, 2009, hind: 9,00 eurot
Mirja von Knorring, Elav gastronoomia,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 13,00 eurot
Kai Linnilä, Aias kasvab ühepajatoit. Kokaraamat,
Sinisukk, 1995, hind: 5,00 eurot
Ragnar Sokk, Margit Mikk-Sokk, Eesti rahvustoidud. Traditional estonian cooking,
Tulip, 2019, hind: 23,00 eurot
Koostanud Eda Allikmaa, Minu kokaraamat,
Petrone Print, 2011, hind: 24,00 eurot
Kokaraamatud all on 2326 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!