Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KulinaariaAutor(id): Koostanud Sirje Rekkor
Kirjastus: Argo
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel:
ISBN: 9789949466382
Lehekülgi: 352
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 270x210 mm
Suurus: suures formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Õpiku neljas trükk on eelmistega võrreldes oluliselt täiendatud ja kaasajastatud, lisatud on koguni üheksa uut peatükki. Õpiku üheksa autorit on õpiku koostamisel lähtunud eelkõige toiduvalmistamise õpetamise vajadustest kutsealases koolituses. Õppimise tõhustamiseks on kõigi 31 peatüki lõpus kordamisküsimused ja harjutusülesanded teadmiste kinnistamiseks ja loovuse arendamiseks. Rohkesti vajalikku teavet pakuvad õpiku lisad.
Õpiku koostamisel on aluseks võetud Haridus- ja Teadusministeeriumi kulinaaria aineprogrammid kokkade, kokk-pagarite ja kokk-kondiitrite erialadele. Käsiraamat on abiks ka teenindus- ja hotellialal õppijatele ning vastavate erialade täiend- ja ümberõppijatele kulinaariaalaste teadmiste täiustamisel.
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kulinaaria, Koostanud Sirje Rekkor, Argo 2011Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostaja Maire Suitsu, Sõbranna kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 4,00 eurot
Marje Sepp, Saledaks saada, saledaks jääda,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Marguerite Patten, Jeannette Ewin, Toitumissoovitused artriidi leevendamiseks. Eneseabiplaan ja üle 60 toiduretsepti. Jätke valuga hüvasti loomulikul teel,
Ersen, 2003, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Angelica Uudeküll, Potiemanda parimad palad. Parimad palad argipäevaks. Parimad palad pühapäevaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 18,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Pille Enden, Kodukirja parimad palad 2009,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 5,00 eurot
Pille Enden; Peatoimetaja: Aita Kivi, Kodukirja parimad palad 2008,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 4,50 eurot
Kokaraamatud all on 2340 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!