Teema: Joogid
Pealkiri:
Vein. Avastamisretke ja nauding. Maailma kuulsaimad veinid ning 57 hõrgutavat rooga nende kõrvale koos Roland Glättli eksklusiivsete fotodegaAutor(id): Rolf Kriesi ja Alexander Osterwalder
Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 2001
Originaalkeel:
ISBN: 9985205227
Lehekülgi: 204
Sari: Armastus käib kõhu kaudu
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 231 × 308 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 161
Raamat tutvustab lähemalt maailma kuulsamaid veine ning pakub nende kõrvale ideid hõrgutavate roogade valmistamiseks. Õpetatakse tõlgendama veini tunnuseid -- eristama lõhna, maitset ja värvust. Oluline on veini õigesti käsitleda alates korgi eemaldamisest ning lõpetades serveerimisega. Vaadeldakse, milliseid saladusi peidab etikett, õpetatakse lugema veinikaarti. Raamatu abiga on hõlbus valida õige vein roa juurde või õige vein roa valmistamiseks. Koos lugejaga tehakse kulinaarne ümbermaailmareis tutvustades erinevaid veinipiirkondi ja peatudes kuulsamate veinitootjate juures.
Ja nagu ütlevad autorid: vein ei ole kõik, aga ilma veinita on kõik mitte midagi!
Originaali pealkiri Wein, Erleben & Geniessen. Eesti keeles
Märksõnad
vein
sordid
serveerimine
toitumistavad
rahvustoidud
vein
sordid
toidud
serveerimine
toitumistavad
aimekirjandus
kokaraamatud
Sari: Armastus käib kõhu kaudu
Hind:
18,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostaja Maire Suitsu, Sõbranna kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 4,00 eurot
Marje Sepp, Saledaks saada, saledaks jääda,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Marguerite Patten, Jeannette Ewin, Toitumissoovitused artriidi leevendamiseks. Eneseabiplaan ja üle 60 toiduretsepti. Jätke valuga hüvasti loomulikul teel,
Ersen, 2003, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Angelica Uudeküll, Potiemanda parimad palad. Parimad palad argipäevaks. Parimad palad pühapäevaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 18,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Pille Enden, Kodukirja parimad palad 2009,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 5,00 eurot
Pille Enden; Peatoimetaja: Aita Kivi, Kodukirja parimad palad 2008,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 4,50 eurot
Kokaraamatud all on 2341 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!