Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Stiilne Sushi. Abiks nii algajale kui meistrileAutor(id): Ellen Brown
Kujundaja: Timo Viksi
Kirjastus: Eesti Päevaleht
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel:
Tõlkija: Elis Aunaste
ISBN: 9789949452521
Lehekülgi: 80
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 190x210
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T273# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 288
Sushi sõprade kaua oodatud raamat, mis juhatab jaapani köögi maitseelamuste radadele. Lihtsas ja arusaadavas vormis raamat annab edasi sushi valmistamise põhitõed koos ülevaatega sushi valmistamise ajaloost.
Samm sammult põhitõdedest ja lihtsamatest sushivalmistamise viisidest alates, annab raamat inspiratsiooni ja õpetust koduseks sushi tegemiseks. Hõlmates nii tuntuimate sushide valmistamise nippe kui keerulisemaid jaapani köögi roogade õpetusi. Kõik retseptid on võimalikult originaali lähedased, kuid vajadusel kohandatud nii, et eesti sushi sõpradel oleks nende valmistamine ja toorained saadavad.
Märksõnad:
rahvustoidud
sushi
Jaapan
kokaraamatud
Eesti Päevaleht
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
koostaja Maire Suitsu, Sõbranna kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 4,00 eurot
Marje Sepp, Saledaks saada, saledaks jääda,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Marguerite Patten, Jeannette Ewin, Toitumissoovitused artriidi leevendamiseks. Eneseabiplaan ja üle 60 toiduretsepti. Jätke valuga hüvasti loomulikul teel,
Ersen, 2003, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Angelica Uudeküll, Potiemanda parimad palad. Parimad palad argipäevaks. Parimad palad pühapäevaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2340 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!