Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Klassikalised kastmedAutor(id):
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2001
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Eve Rütel
ISBN: 9985733452
Lehekülgi: 64
Seisukord: pisut pleekinud kaaned, muus osas normaalses korras raamat
Mõõdud: 208 × 208 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 133
Üle 30 ahvatleva retsepti magusate ja soolaste hõrkude kastmete, marinaadide ja salsade valmistamiseks.
Tuntud ja traditsioonilised: valge kaste, jõhvikakaste ja hollandi kaste ning isuäratavad uustulnukad: kirbe apelsinikaste, kreemjas safranikaste, suvine ürdimarinaad ja shokolaadikaste.
Põhipuljongite valmistamine, kastmete paksensamine ja soojas hoidmine.
Iga retsepti juures sammhaaval antud tegevusjuhis ja värvifoto.
Originaali pealkiri Making classic sauces. A cook's collection of essentials. Eesti keeles
Märksõnad
kastmed
kastmed
kokaraamatud
Hind:
12,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Mai Maser, Margus Tamm ja Angelica Udeküll, Hõbedaste aastate kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
S. Masso, O. Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1984, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 6,00 eurot
Ernst Friedrich, Õlu. 50 retsepti spetsiaalselt selle raamatu jaoks,
Avita, 2001, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Salme Masso ja Olga Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1981, hind: 4,00 eurot
Armin Klais ja Monika Klais, Kohupiimatoidud,
Valgus, 1968, hind: 2,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!