Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Teeme pasta nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retsepte kogu maailmastAutor(id):
Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
Tõlkija: Toomas Metsis
ISBN: 9789985206355
Lehekülgi: 110
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 215x290
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
See, et jahust ja veest võib saada klassikalisi spagette, fusillisid, rigatonisid, kannelloone, ravioolisid jt, on lausa uskumatu. Kuidas neid ka ei nimetataks, kõik nad on valmistatud kõvast nisust. Siit raamatust saate ideid, kuidas koos köögiviljast, lihast, ulukilihast, kalast ja mereloomadest tehtud raguude, kastmete, maitsetaimede, juustu või koorega saab sellistest taignaviguritest valmistada oivalisi roogi.
Märksõnad:
Avita
pastatooted
pastatoidud
kokaraamatud
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Eda Allikmaa, Minu kokaraamat,
Petrone Print, 2011, hind: 24,00 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Sara Vignozzi; toimetanud Marika Flaur, Pastakastmed,
Sinisukk, 2002, hind: 3,50 eurot
Kaalujälgijad; koostaja Kaja Torm, Šokolaadihõrgutised,
Kaalujälgijad, 2005, hind: 10,00 eurot
Pille Enden, Marineeritud hoidised,
Hea Lugu, 2022, hind: 21,00 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Risotod,
Sinisukk, 2002, hind: 3,50 eurot
Salatid aastaringselt,
International Masters Publishers AB, hind: 4,00 eurot
Mary Jane Finsand, Täielik diabeetiku kokaraamat,
Egmont Estonia, 2002, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 16,00 eurot
Epp Mihkels, Kaupo Kindsigo, Ulukiroad,
Kaupo Kindsigo, 2022, hind: 16,00 eurot
Koostanud: Silvi Kuuse-Kohu, Salatid. Toorsalatid. Kausisalatid. Kokteilsalatid,
Ata-Raamat, 1996, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2325 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!