Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Delikaatsed desserdidAutor(id): August Alop, Martti Koppel
Kujundaja: Kertu Peet
Kirjastus: Mainori Kirjastus, Erahariduskeskus
Linn: Tallinn
Aasta: 2000
Originaalkeel:
ISBN: 9985780167
Lehekülgi: 64
Sari: Soolatera. Retseptikogu
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 213 × 150 mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, pehmete kaantega ja rõngasköites
Sisu:
Olen kuulnud öeldavat, et magustoit on köögikunstis võrreldav luulega kirjanduses. Mõlemaid on palju ja erinevaid: pikki ja keerukaid kui eepos ja lühikesi ning täpseid nagu haiku. Samuti ei ole kumbki elutähtsalt oluline, inimene võib saada hakkama nii luule kui maiustusteta, aga mis elu see on.
Kas mäletad, kuidas lapsepõlves kommisaamise lootuses nii mõnigi asi tehtud sai või tegemata jäi? Eks see präänikupakkumine kehtib teatud mõttes täiskasvanutegi puhul, aga nüüd oleme pakkujaks-premeerijaks juba ise.
kokaraamatud, retseptid, magustoidud
Sari: Soolatera. Retseptikogu
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
koostaja Maire Suitsu, Sõbranna kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 4,00 eurot
Marje Sepp, Saledaks saada, saledaks jääda,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Marguerite Patten, Jeannette Ewin, Toitumissoovitused artriidi leevendamiseks. Eneseabiplaan ja üle 60 toiduretsepti. Jätke valuga hüvasti loomulikul teel,
Ersen, 2003, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2340 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!