Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Väike pitsaraamatAutor(id): Epp Mihkels
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2015
Originaalkeel:
ISBN: 9789949390984
Lehekülgi: 120
Sari: 100 rooga
Seisukord: heas korras raamat
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Pitsa on üks maailma ehk kõige levinumaid toite. Seda peetakse küll kiirtoiduks, kuid samas ei ole see kiirelt valmiv toit. Selle väikse kokaraamatu kaante vahele on kogutud viiskümmend erinevat ideed koduseks pitsavalmistamiseks, alates kuulsaimast pitsa Margheritast kuni erinevate pitsastiilis suupisteteni, juhiseid erinevate tainaste ning katete valimiseks.
Lase raamatu abil fantaasial lennata ning tee ühisest küpsetamisest koos laste või sõpradega rõõmus sündmus. Ise valmistatud pitsa on tore vaheldus meie toidulaual.
Märksõnad
pitsad
küpsetised
kokaraamatud
100 rooga
Hind:
13,00 EUROtsing autori järgi:
Pille Enden, Epp Mihkels, Lia Virkus, Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Epp Mihkels, Poodi kalale,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 10,00 eurot
Epp Mihkels, Pille Enden, Muna. Toidud kana-, pardi-, jaanalinnu-, hane-, vutimunadest,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Epp Mihkels, Kaupo Kindsigo, Ulukiroad,
Kaupo Kindsigo, 2022, hind: 16,00 eurot
Epp Mihkels, Sushi,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 7,00 eurot
Katrin Aasmäe, Epp Mihkels, Gudrun Noormets ja Lia Virkus, Lastepere kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 15,00 eurot
Pille Enden ja Epp Mihkels, Pannkoogid ja vahvlid (2. osa),
Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 14,00 eurot
Tuuli Mathisen ja Epp Mihkels, Väike salatiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 12,00 eurot
tekst ja retseptid Epp Mihkels, Kartul. Meie lemmik toidulaual,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 14,00 eurot
Epp Mihkels, Piim lauale ja kõhtu. Toite piimast, koorest ja kohupiimast,
Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 9,00 eurot
Epp Mihkels ja Heivi Peterson, Krõbedad küpsised,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 13,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 5/2012. Supid,
Septyni Menai, 2012, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk 2013/3. Lihavõtteroad,
Septyni Menai, 2013, hind: 4,00 eurot
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!