Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Klassikaline kreeka köökAutor(id):
Kujundaja: Ian Sandom
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2000
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Maire Suitsu
ISBN: 9985303822
Lehekülgi: 64
Seisukord: veidi pleekinud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 255 × 235 mm
Suurus: suur formaat, kõva köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 089
Kreeklased tunnevad rõõmu lihtsatest asjadest nagu meri, päike ja puhas õhk. Neile meeldib ka hästi süüa ning pärast sajanditepikkust eksperimenteerimist on nad selles valdkonnas jõudnud nii oivaliste tulemusteni, et kreeka kööki tuntakse ja tunnustatakse.
Siit raamatust leiabki kokandushuviline kõikide kuulsate kreeka roogade retseptid. Raamatu abiga võib üllatada nii oma peret kui sõpru selliste kreeka kokakunsti lihtsate imedega nagu dolmades, mussaka, kebabid, spanakopitad, taramasalatra ja mitmed teised.
Märksõnad:
rahvustoidud
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind:
12,50 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!