Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kodune veinitegemine. Puuvilja- ja marjaveinide valmistamine: tehnoloogia ja retseptid (vene keeles)Autor(id): Koostaja T. Kreek
Kujundaja: T. Kreek
Kirjastus:
Linn: Tartu
Aasta: 1991
Originaalkeel:
Lehekülgi: 32
Seisukord: kasutatud raamat, heas korras
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kodune veinitegemine. Puuvilja- ja marjaveinide valmistamine: tehnoloogia ja retseptid (vene keeles), Koostaja T. Kreek, 1991Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Otsing autori järgi:
koostaja Tiit Lääne, August Englas,
Eesti Olümpiakomitee, 2010, hind: 13,00 eurot
koostaja Tiit Lääne, Erika Salumäe (jalgrattur),
Eesti Olümpiakomitee, 2006, hind: 9,00 eurot
Konstantin Päts ; koostaja Toomas Karjahärm, Eesti riik I,
Ilmamaa, 1999, hind: 16,00 eurot
koostaja Tiina-Mall Kreem; eessõna: Kadi Polli, Tiina-Mall Kreem, Meistriteoste lummus. Koopia 19. sajandil. Kadrioru Kunstimuuseum, kevadkonverents 2006. Im Bann der Meisterwerke. Die Kopie im 19. Jahrhundert. Kunstmuseum Kadriorg, Frühjahrstagung 2006,
Eesti Kunstimuuseum, Kadrioru Kunstimuuseum, 2008, hind: 20,00 eurot
koostaja Toivo Meikar; toimetaja Ivar Etverk, Eesti metsamajanduse juhid 1918-2008,
Eesti Metsaselts, 2008, hind: 10,00 eurot
koostaja Tiit Lääne; toimetaja Esta Härm, Eduard Pütsep,
Spordikoolituse ja- teabe SA, 2011, hind: 10,00 eurot
koostaja Tiit Lauk; eessõna: V. Ojakäär, Eesti jazzi giid. Estonian Jazz Guide,
1995, hind: 6,00 eurot
Koostaja Tiit Leito, Hiiumaa. Dagö. Päevasaar,
Loddskogen, 2004, hind: 28,00 eurot
koostaja Tiiu Toom, Seltsiliikumine Narva-Jõesuus,
Narva-Jõesuu Eestlaste Selts Kalju, 2014, hind: 7,00 eurot
Tööinspektsioon; koostaja Tiiu Talvistu, Töö Eesti kunstis,
PR Partner, 2018, hind: 12,00 eurot
Koostaja Tõnu Viik, Tartu Observatoorium Tõraveres,
Aasta Raamat OÜ, 2014, hind: 33,00 eurot
Stockholmi Keskkonnainstituudi Tallinna Keskus, Eesti Vabariigi Keskkonnaministeerium, OÜ Georemest, LIFE-PROGRAM ; koostaja Toomas Pallo, Keskkonnaauditeerimine. Käsiraamat auditikliendile,
Stockholmi Keskkonnainstituudi Tallinna Keskus, 1998, hind: 8,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!