Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Meie kalad meie laualAutor(id): Linda Petti, Ervin Pihu
Kujundaja: Ants Säde
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1993
Originaalkeel:
ISBN: 5440010262
Lehekülgi: 142
Seisukord: pisut kulunud ja määrdunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 143 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis pehme kaanega
Sisu:
Antikvariaat: SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Raamatus käsitletakse Eesti vetes - jõgedes, järvedes, riimvetes ja kalakasvatusmajandites - leiduvaid kalu nende süstemaatilises järjestuses, kusjuures kalade omadusi ja «elulugu» tutvustab ihtüoloog Ervin Pihu ja retseptid iga kalaliigi juurde kirjutab Linda Petti. Raamatu lõpus viidatakse lühidalt ka ühele populaarsele merekalale, heeringale, ning lisatakse muud vajalikku teavet kalakastmetest, maitseainetest ja lisanditest.
Kokaraamat
Hind:
3,60 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 5/2012. Supid,
Septyni Menai, 2012, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk 2013/3. Lihavõtteroad,
Septyni Menai, 2013, hind: 4,00 eurot
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!