Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Parimad palad valgest kalastAutor(id): Pille Enden
Kujundaja: Aila Utsu-Püttsepp
Kirjastus: Hea Lugu
Linn:
Aasta: 2022
Originaalkeel:
ISBN: 9789916702321
Lehekülgi: 64
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 200x165
Suurus: Pehmekaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Valge kala mõiste alla mahub õige palju kalu meilt ja mujalt, nii suuremaid kui ka väikseimaid. Näiteks koduvetest tuttavad räim ja heeringas, ahven ja haug, koha ja siig, aga ka mujalt pärit kalad, nagu paltus või klaarsäga. Enamikus roogades ei peagi kasutama just konkreetset kala, vaid võib lähtuda käesolevast püügihooajast või maitse-eelistusest.
Valge kala on ütlemata õrn ja hõrk ega vaja erilisi kokkamisvõtteid või maitseaineid. Kala valmib kiiresti, mistõttu kõige enam tuleb tähelepanu pöörata hoopis sellele, et seda mitte üle küpsetada ega üle maitsestada.
Valge kala sobib nii argi- kui ka peolauale ja raamatus ongi retsepte mõlemaks puhuks. Leiad siit näiteks värvilise õrnsoolasiia, rohelise ahjukala, koduahju suitsukala, vermutikastmes kala, krõbedate kalaampsude, hõrkude kalakotlettide ja veel paljude teiste kalatoitude õpetused.
Märksõnad:
Hea Lugu
Aila Utsu-Püttsepp
kokaraamatud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Parimad palad valgest kalast, Pille Enden, Hea Lugu 2022Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Barbara Maher, Koogid,
Koolibri, 1998, hind: 5,00 eurot
Kristel Voltenberg; retseptid kirja pannud: Lia Virkus, retseptid: Anti Lepik, Siim Roomet; toimetanud: Tiina Lebane, Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust,
Kristel Voltenberg, 2023, hind: 28,00 eurot
Kokaraamatud all on 2333 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!