Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Suur kokaraamat. Kulinaarne avastusreis. Rohkem kui 800 retseptiAutor(id):
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
Tõlkija: Merike Kass
ISBN: 9985735633
Lehekülgi: 400
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 228 × 282 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
On sul lusti asuda kulinaarsele avastusreisile? Sellest kaunite fotodega suurest kokaraamatust leiad nii tuntud põhiretseptid, rahvusvahelise köögi klassikalised road kui palju uudseid ja põnevaid ideid ning näpunäiteid maitsvate toitude valmistamiseks. Õpetame keetma isuäratavaid suppe ja kastmeid, küpsetama põnevaid ja hõrke liha- ning vormiroogasid, valmistama tervislikke salateid ja köögiviljatoite, magustoitude peatükis tutvustame ka hinnatumaid juustusorte. Põnevat avastamist ja head isu!
Originaali pealkiri: Dr. Oetker, Das Grosse Kochbuch
Märksõnad:
kokaraamatud
Hind:
18,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
toimetanud Tiina Tammer ja Kaja Torm, Sõbralikud söögid. Koos Figuurisõpradega,
Tammerraamat, 2013, hind: 18,00 eurot
Ühinenud Ajakirjad, Täielik kufi kokaraamat,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 10,00 eurot
Triin Mägi, 40 tervisepäeva,
Pegasus, 2022, hind: 22,00 eurot
Kristina Eriksson, Vanaema lihapallid ja veel 50 hakklihatoitu,
2016, hind: 19,00 eurot
Linda Petti, Poissmeeste kokaraamat (retsepte),
Linda Petti, 1996, hind: 3,00 eurot
Tiina Lebane, Kohupiim ja kodujuust. Eesti köögi lemmikud,
Hea Lugu, 2019, hind: 11,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2343 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!