Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Teeme fondüüd, wokid ja tulepajad nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retseptid kogu maailmastAutor(id):
Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
Tõlkija: Thea Karin
ISBN: 9789985206515
Lehekülgi: 110
Seisukord: kaaned pisut kulunud, sisu korras
Mõõdud: 215x280
Suurus: suures formaadis, kõvas köites
Sisu:
Fondüü kodumaa on Šveits, tulepada ja wok on pärit Aasia köögist. Ka Eestis on juba mitu aastat saadaval kõikvõimalikud wok-pannid, fondüünõud ja tulepajad. Selles raamatus leidub retsepte ja nõuandeid nende söökide valmistamiseks.
Märksõnad:
Avita
fondüü
pajaroad
fondüü
pajaroad
vokiroad
kokaraamatud
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!