Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Lauakatmised ja peod. Palju ideesid õhtusöögi õnnestumiseks: lauakatmised, retseptid ja isevalmistatavad dekoratsioonidAutor(id): Ulrika Jidström Claesson, Lena Holmsäter
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2001
Originaalkeel: rootsi keel
Tõlkija: Kadri Papp
ISBN: 9985733096
Lehekülgi: 72
Seisukord: pisut kulunud kaaned, esimene tekstita lehekülg välja rebitud, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 206 × 218 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.132
Peo korraldamiseks leiab alati põhjuse. Vahel on tore näha erilist hoolt ja vaeva meeldejääva peo korraldamiseks.
Käesolevas raamatus on kirjeldatud kuut erineval teemal kaetud õhtusöögilauda: idamaist, aasiapärast, mereteemalist jt.
Kuid raamatust leiab lisaks inspiratsioonile veel muudki. Erineate lauakatmiste juures on kirjeldatud tervet rida detaile: muuhulgas näiteks lillekompositsioone, salvrätte ja omapäraseid küünlajalgu. Samuti leidub mitmeid praktilisi soovitus: nõuandeid peo planeerimise, kutsete saatmise, külaliste lauda paigutamise jms kohta.
Originaali pealkiri: Dukningar & fester
Lauakatmised & peod, tähtpäevad, pühad, kokaraamatud, etikett, tavad, lauakatted, lauakaunistused, serveerimine, retseptid
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Joel Ostrat, Joel Ostrat ja superbandiidid. Päris kokaraamat: retsepte ja köögiseiklusi Lõuna-Eestist,
2015, hind: 21,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 15,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Aaro Lode, Kristjan Lepp, Tai köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed,
Varrak, 2013, hind: 12,00 eurot
Gönül Paksoy, Türgi köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Kokaraamatud all on 2361 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!