Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kartul ja teised maitsvad juurikadAutor(id): koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane
Kujundaja: Anu Maarand
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn: Tallinn
Aasta: 2021
Originaalkeel:
ISBN: 9789949696727
Lehekülgi: 56
Sari: 50 retsepti!
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 168x228mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 036
Kes meist ei teaks, et iga päev peab sööma vähemalt pool kilo aedvilja. See tundub tülikas, sest juurvilju peab pesema, koorima ja tükeldama ning lõpuks neist ka toidu valmistama.
Tegelikult on köögiviljad nii maitsvad ja tervislikud, et kogu nähtud vaev tasub end kuhjaga ära. Tuleb vaid fantaasiale voli anda ja juurvilju vaheldusrikkalt kasutada.
Kartulite või makaronide asemel võib liharoa lisandiks pakkuda näiteks porgandit. Tõmba kooritud porgandist koorimisnoaga pikad õhukesed ribad. Hoia neid lühikest aega keevas vees ja ongi magus praekõrvane olemas. Ribasid võib kasutada ka toorsalatis. Tihtipeale ei taha lapsed keedetud porgandit, küll aga söövad hea meelega lihapalle. Kotleti- ja lihapallitaina hulka võib rohkelt porgandit riivida, see annab hea magusa maitse ja märkamatult saab kätte ka päevase juurviljaportsu.
Kõige paremad on muidugi hooajalised aedviljad, kuid õnneks leiab ka külmletist tükeldatud ja külmutatud aedvilju, millest saab kiiresti õhtusöögi valmistada.
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
köögiviljad
köögiviljatoidud
juurviljad
kokaraamatud
50 retsepti!
Viiskümmend retsepti!
Hind:
6,00 EUROtsing autori järgi:
Adik Levin. Koostanud Kaia-Kaire Hunt, Dr. Levini tervisenõuanded. Tervisest ja toitumisest kogu perele,
Pilgrim, 2014, hind: 20,00 eurot
Koostanud Urmas Usai, Eestlased tööpataljonides 1941-1942. 2. raamat. Mälestusi ja dokumente,
Olion, 1993, hind: 12,00 eurot
Koostanud Aili Kalavus ja Mare Müürsepp, Kui Arno isaga koolimajja jõudis... Oskar Lutsu «Kevade» kommenteeritud kooliväljaanne,
Ilo, 2007, hind: 13,00 eurot
Karl Ristikivi. Koostanud: Ants Järv, Semud. Sellid (lastejutte),
Eesti Raamat, 1983, hind: 2,00 eurot
Koostanud: Mai Levin, Eduard Viiralt. 185 reproduktsiooni,
Kunst, 1985, hind: 19,00 eurot
Friedebert Tuglas. Koostanud Heino Puhvel, Novelle ja miniatuure,
Eesti Raamat, 1978, hind: 5,00 eurot
Mart Juur, Keiti Vilms, Contra, Oliver Lomp; koostanud Keiti Vilms; toimetanud Maia Tammjärv, Poeetiliselt korrektne. Kalambuurikogu,
MTÜ Poeetiliselt Korrektne, 2019, hind: 20,00 eurot
koostanud Lembit Arulo, Nii see olla võis... Põhjaranniku külaelust läbi aegade,
Varrak, 1994, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Mai Eha, Sõprusest ja armastusest,
Philos, 2003, hind: 5,00 eurot
EV Sotsiaalministeerium ; [koostanud Raul Heido ... jt. ; eessõna: Erki Korp, Ohvriabi käsiraamat,
Mansfield, 2002, hind: 6,80 eurot
Ivar Ivask; koostanud Jüri Talvet, Hetked igavikust. Meelisklusi maailma kirjanduselust,
Ilmamaa, 2010, hind: 12,00 eurot
Koostanud Ingrid Rüütel, Saaremaa laule ja lugusid,
Eesti Kirjandusmuuseum, 2015, hind: 35,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Joel Ostrat, Joel Ostrat ja superbandiidid. Päris kokaraamat: retsepte ja köögiseiklusi Lõuna-Eestist,
2015, hind: 21,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 15,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Aaro Lode, Kristjan Lepp, Tai köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed,
Varrak, 2013, hind: 12,00 eurot
Gönül Paksoy, Türgi köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Kokaraamatud all on 2361 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!