Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Grillime liha, kala, köögivilju, puuviljuAutor(id): toimetanud Irma Aren
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2000
Originaalkeel:
Tõlkija: Eve Rütel
ISBN: 9789985731253
Lehekülgi: 96
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 210x240
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Peagi on käes grillimise aeg. Grillitud toidu õnnestumise eelduseks on toiduainete asjatundlik ettevalmistamine ja marinaadkastmete ning maitseainete õige vahekord. Sellest raamatust leiate juhiseid maitsvate grillitud liha-, kala- ja köögiviljaroogade valmistamiseks.
Märksõnad:
Sinisukk
grilltoidud
marineerimine
kastmed
lihatoidud
kalatoidud
köögiviljatoidud
puuviljad
kokaraamatud
Hind:
9,00 EUROtsing autori järgi:
Stephan Bodian, toimetanud Irma Aren, Meditatsioon võhikutele,
Ersen, 2010, hind: 15,00 eurot
Tatjana Ustinova. Toimetanud Irma Aren, Äraspidise võluväe seadus,
Ersen, 2005, hind: 7,00 eurot
Philip Gardiner ja Gary Osborn. Toimetanud Irma Aren, Hiilgavad. Maailma kõige vägevama salaühingu avalikustamine,
Sinisukk, 2008, hind: 19,00 eurot
Kathryn Shay. Toimetanud Irma Aren, Pärast tulekahju. Triloogia esimene raamat,
Ersen, 2004, hind: 9,00 eurot
Tatjana Ustinova. Toimetanud Irma Aren, Üks vari kahe peale,
Ersen, 2005, hind: 11,00 eurot
Toimetanud Irma Aren, Põlise ladina keele igitõed. De verbo in verbum. Ladinakeelsed mõtteterad,
Ersen, 2003
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!