Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Tervistavad maitseained. Kuidas kasutada 50 tavalist ja eksootilist maitseainet tervise parandamiseks ja haiguste võitmiseksAutor(id): Bharat B. Aggarwal, PhD, Debora Yost
Kirjastus: Ersen
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949254309
Lehekülgi: 312
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 165x235
Suurus: Pehmekaaneline
Sisu:
Kuidas kasutada 50 tavalist ja eksootilist maitseainet tervise parandamiseks ja haiguste võitmiseks
Käesolev raamat annab teile kergestiloetavas vormis ja 50 retsepti toel juhendi, kuidas paremini kasutada maitseaineid ja nendega toitu valmistada – kõik selleks, et saavutada vürtside abil parem tervis.
Kas tahate teada saada haiguste võitmise tõelist saladust? Selleks on ökoloogiliselt puhas toit aedviljadest ja puuviljadest, mis sisaldab palju maitseaineid.
Kogu maailmas tehtud teadusuuringud maitseainete kohta on osutanud ligi 150 haiguse puhul vürtside rollile nende profülaktikas ja ravil, nende hulgas on näiteks südamehaigused, vähk, II tüüpi diabeet ja Alzheimeri tõbi. Vürtsid on võimsad, kuna sisaldavad ülirikkalikult taimseid ühendeid, mis on suutelised võitlema oksüdatsiooni ja põletike vastu, mis on krooniliste haiguste põhilised tegurid.
Maailma parimad vürtsiravi eksperdid selgitavad meile, kuidas vürtside ravijõudu rakendada.
Raamatust saate teada, kuidas 50 vürtsi täiendavad teie terveid eluviise. Ülevaatlik juhend näitab 150 haigusseisundi puhul, kuidas saab neid maitseainete abil vältida või ravida. 50 hõrgu ja kergesti valmistatava toidu retsepti. Need on variatsioonid klassikalistest ameeriklaste lemmikroogadest, nagu kanaliha Oreganata või Ungari guljašš jt, samas on täiesti uusi retseptisoovitusi, nagu röstitud tomati supp apteegitilli ja mündiga või portveinis pošeeritud pirnid tähtaniisiga. Esitatud on ka paarkümmend maitseainesegu, et saaksite ise võimalikult väheste jõupingutustega hõrke toite valmistada.
Dr Aggarwal aitab teil maitseainete tervistavatest omadustest maksimaalset kasu saada!
Originaali pealkiri Healing spices : how to use 50 everyday and exotic spices to boost health and beat disease. Eesti keeles
Märksõnad:
Ersen
maitseained
vürtsid
toidulisandid
maitsetaimed
fütoteraapia
dieetravi
haigused
ennetav meditsiin
toiduvalmistamine
maitseained
vürtsid
toidulisandid
maitsetaimed
fütoteraapia
dieetravi
haigused
ennetav meditsiin
toiduvalmistamine
toiduretseptid
Hind:
17,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
NSV Liidu Kaubandusministeerium, Kaubanduse ja Ühiskondliku Toitlustamise Teadusliku Uurimise Instituut; toimetanud K. Padernik, Roogade koostisnorme ühiskondliku toitlustamise ettevõtteile,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1951, hind: 26,00 eurot
Louise Avery, Kombucha ehk teeseenejook,
Koolibri, 2018, hind: 11,00 eurot
Maria Zashtshirinski, Roman Zashtsherinski, Igor Andrejev, Русская кухня (Vene köök),
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Maire Suitsu, Maire Suitsu retseptiraamat,
Varrak, 2001, hind: 10,00 eurot
August Alop, Martti Koppel, Geniaalsed grillroad,
AS Erahariduskeskus, Mainori Kirjastus, 2001, hind: 6,00 eurot
Koostanud Michiel Postma, Hõrgutavad sushid,
Tormikiri, 2003, hind: 7,00 eurot
Tiko Tuskadze, Supra. Gruusia köögi pidu,
Sinisukk, 2018, hind: 16,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Toimetanud: Anna-Maija Tanttu, Viivi Variksaar, Head isu! Suur küpsetamisraamat. Parimad kodused retseptid küpsetamiseks,
Suur Eesti Raamatuklubi, 2001, hind: 12,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2227 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!