Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kõrvalroad [lisandeid kala- ja liharoogade juurde]Autor(id): Tuuli Mathisen
Kujundaja: Tõnis Tõnström
Kirjastus: Hea Lugu
Linn: Tallinn
Aasta: 2015
Originaalkeel:
ISBN: 9789949561230
Lehekülgi: 120
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 170x223
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Kõrvalroog ei ole kindlasti igav roog. Lihtne on sättida taldrikule liha kõrvale vaid keedetud kartulit või riisi, aga võimaluste maailm on palju laiem. Põnevaid, maitsvaid ja ka väga lihtsa vaevaga valmivaid lisandeid pearoa kõrvale saab valmistada lugematul hulgal. Raamatus „Kõrvalroad“ on lihtsad ja toimivad ideed, kuidas kööki tundideks sulgumata saab muude toimetuste vahel kiirelt valmistada põnevaid lisandeid liha- ja kalaroogade juurde. Kes aga lihasõbrad ei ole, leiavad siit ideid, mis sobivad ka ise eraldi toidukorraks.
Lisandite puhul tuleks kindlasti silmas pidada ka hooajalisust. Suvised kõrvalroad on kindlasti hoopis teist nägu kui talvetuisused road. Maitsvat ja põnevat leiab igast hooajast ja igavaks ei tohiks kõrvalroogade valik aastaaegade vaheldudes küll muutuda.
Vahvat katsetamist ja fantaasiaküllaseid lisandeid taldriku teisele poolele!
Märksõnad:
Hea Lugu
toidud
kokaraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kõrvalroad [lisandeid kala- ja liharoogade juurde], Tuuli Mathisen, Hea Lugu 2015Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Otsing autori järgi:
Tuuli Mathisen, Baklažaanitoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 11,00 eurot
Tuuli Mathisen, Mari-Liis Ilover, Seenetoidud. Hõrgutisi metsa- ja poeseentest,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 9,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Tuuli Mathisen, Hiina toidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 12,00 eurot
Tuuli Mathisen. Toimetaja Monica Raud, Aasta köögis. Tuuli Mathiseni retseptid,
Marikiri Raamat, 2013, hind: 9,00 eurot
Tuuli Mathisen, Kulinaarsete kroonikute kokaraamat,
Pegasus, 2011, hind: 18,00 eurot
Tuuli Mathisen ja Epp Mihkels, Väike salatiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 12,00 eurot
Tuuli Mathisen, Kapsaroad. Põnevaid toite erinevatest kapsastest,
Varrak, 2016, hind: 19,00 eurot
Toit & Trend ; koostanud Heidi Vihma; tekstid ja retseptid: Heidi Vihma, Hanne Paljak, Marju Randmer, Tuuli Mathisen, Katrin Aasmäe, Nadja Kaarma, Sandra Veeremaa, Silja Luide, Mari-Liis Ilover, Koduköögi meistriklass. Retseptid ja juhised koduseks söögitegemiseks,
Menu Kirjastus, 2013
Margit Arndt-Kalju, Tuuli Mathisen ja Raili Mikk, Söögimosaiik. Retsepte ja toidumälestusi 1970.-80. aastatest,
Ajakirjade Kirjastus, 2012
Tuuli Mathisen, Lihtsalt ja maitsvalt linnulihast,
Pegasus, 2023
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Sven Azojan, Suurepärased suupisted,
Forma Media, 2004, hind: 4,00 eurot
Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast,
Helios, 2011, hind: 9,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1980, hind: 2,50 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 7,50 eurot
Anni Arro, Sepamaa talu köök. The Kitchen of Sepamaa Talu,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 16,00 eurot
Merrit Kiho, Püssiga köögis. 50 maitsekat ulukirooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 17,00 eurot
Penny Doyle, Audrey Deane, 100 parimat oomega-3-rasvhappeid sisaldavat toitu. Vähenda südamehaiguste ohtu. Tõsta oma aju aktiivsust,
Sinisukk, 2009, hind: 5,00 eurot
Margit Kirsipuu ja Urmas Kokassaar, Pähkliraamat,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2008, hind: 12,00 eurot
Kokaraamatud all on 2227 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!