Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
BaklažaanitoidudAutor(id): Tuuli Mathisen
Kujundaja: Anneli Akinde
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2017
Originaalkeel:
ISBN: 9789949393831
Lehekülgi: 72
Sari: 100 rooga mini 38
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 205x135
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Kui te armastate baklažaani, on see raamat just teile. Baklažaan on väga tänuväärne vili, millega tasub sõbraks saada ‒ sõbrana suudab see pakkuda mitmeid meeldejäävaid maitsekooslusi ja uusi põnevaid kogemusi. Lisaks kuulub baklažaan väga tervisesõbralike viljade hulka, mida tasuks oma toidulaual kindlasti sagedamini kasutada.
Siit raamatust leiab hulganisti ideid ja mõtteid, kuidas baklažaaniga ümber käia ja mida sellest valmistada. Abiks on kindlasti ka väike retk erinevatesse rahvusköökidesse, kus baklažaan pea sama igapäevane vili nagu meil kartul.
„100 rooga“ sõsarsarja 38. raamat.
Märksõnad:
Ajakirjade Kirjastus
100 rooga mini
baklažaan
köögiviljatoidud
kokaraamatud
Hind:
11,00 EUROtsing autori järgi:
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Tuuli Mathisen, Mari-Liis Ilover, Seenetoidud. Hõrgutisi metsa- ja poeseentest,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 9,00 eurot
Tuuli Mathisen, Hiina toidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 12,00 eurot
Tuuli Mathisen. Toimetaja Monica Raud, Aasta köögis. Tuuli Mathiseni retseptid,
Marikiri Raamat, 2013, hind: 9,00 eurot
Tuuli Mathisen, Kulinaarsete kroonikute kokaraamat,
Pegasus, 2011, hind: 18,00 eurot
Tuuli Mathisen ja Epp Mihkels, Väike salatiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 12,00 eurot
Tuuli Mathisen, Kapsaroad. Põnevaid toite erinevatest kapsastest,
Varrak, 2016, hind: 19,00 eurot
Tuuli Mathisen, Kõrvalroad [lisandeid kala- ja liharoogade juurde],
Hea Lugu, 2015
Toit & Trend ; koostanud Heidi Vihma; tekstid ja retseptid: Heidi Vihma, Hanne Paljak, Marju Randmer, Tuuli Mathisen, Katrin Aasmäe, Nadja Kaarma, Sandra Veeremaa, Silja Luide, Mari-Liis Ilover, Koduköögi meistriklass. Retseptid ja juhised koduseks söögitegemiseks,
Menu Kirjastus, 2013
Margit Arndt-Kalju, Tuuli Mathisen ja Raili Mikk, Söögimosaiik. Retsepte ja toidumälestusi 1970.-80. aastatest,
Ajakirjade Kirjastus, 2012
Tuuli Mathisen, Lihtsalt ja maitsvalt linnulihast,
Pegasus, 2023
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Signe Rolf, Maailma tordid. 101 pidulikku, kergesti valmistatavat, klassikalist ja uut torti ning kooki,
Sinisukk, 1996, hind: 15,00 eurot
Kristina Efert ja Tiit Efert; toimetanud Eha Kõrge, Eesti maitsed. Ligi 40 tootja lugu, üle 60 retsepti,
Varrak, 2019, hind: 18,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 4,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu ja Lia Virkus, Linnuliha,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 10,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Retseptid ja tekst: Harri Ilves, Grillime aasta ringi,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 10,00 eurot
Barbara Maher, Koogid,
Koolibri, 1998, hind: 5,00 eurot
Sue Maggs, Jõulutoidud. 50 retsepti jõuluajaks,
Varrak, 1997, hind: 6,00 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2227 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!