Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kuidas kokataAutor(id): Andrues Vana
Kujundaja: Markko Karu
Kirjastus: Andrues
Linn: Aruküla
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 9949131502
Lehekülgi: 156
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 209 × 239 mm
Suurus: suur formaat, pehme köide
Sisu:
Kuigi maailmas on palju kokaraamatuid, jagatakse neist vähestes algteadmisi kokakunstist. Erinevalt tavalistest retseptikogumikest on käesolevas raamatus keskendutud toiduvalmistamise erinevatele etappidele ja meetoditele. Kui olete omandatud raamatus toodud nipid, sujub edasine kokkamine kindlasti tunduvalt lihtsamini ning tulemuseks on õnnestunud valmis toit.
Raamatu on kirjutanud hobikokk, kes on juba aastaid olnud huvitunud kokanduse nüanssidest ja erinevatest kokkamise meetoditest. Kõik raamatus toodud retseptid ja õpetused on autori poolt järele proovitud.
Kvaliteetses värvitrükis «Kuidas kokata» sobib ühtviisi hästi nii harrastuskoka köögilauale kui moodsa toiduhuvilise diivanilauda ilustama.
Märksõnad:
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kuidas kokata, Andrues Vana, Andrues 2005Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast,
Helios, 2011, hind: 9,00 eurot
Margit Kirsipuu ja Urmas Kokassaar, Pähkliraamat,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2008, hind: 12,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Tuuli Mathisen, Baklažaanitoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 11,00 eurot
Pille Enden, Tiina Lebane; toimetanud Velve Saar, Magus maasikaaeg,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 11,00 eurot
Tuuli Mathisen, Mari-Liis Ilover, Seenetoidud. Hõrgutisi metsa- ja poeseentest,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 9,00 eurot
Epp Mihkels, Pille Enden, Muna. Toidud kana-, pardi-, jaanalinnu-, hane-, vutimunadest,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 11,00 eurot
Michael Jackson, Suur õllemääraja,
Eesti Entsüklopeediakirjastus, 2002, hind: 20,00 eurot
Kristina Efert ja Tiit Efert; toimetanud Eha Kõrge, Eesti maitsed. Ligi 40 tootja lugu, üle 60 retsepti,
Varrak, 2019, hind: 18,50 eurot
Harry Eyres, Vein,
TEA Kirjastus, 1997, hind: 3,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!