Andrues Vana, Kuidas kokata, 2005 Andrues

165 Kuigi maailmas on palju kokaraamatuid, jagatakse neist vähestes algteadmisi kokakunstist. Erinevalt tavalistest retseptikogumikest on käesolevas raamatus keskendutud toiduvalmistamise erinevatele etappidele ja meetoditele. Kui olete omandatud raamatus toodud nipid, sujub edasine kokkamine kindlasti tunduvalt lihtsamini ning tulemuseks on õnnestunud valmis toit. Raamatu on kirjutanud hobikokk, kes on juba aastaid olnud huvitunud kokanduse nüanssidest ja erinevatest kokkamise meetoditest. Kõik raamatus toodud retseptid ja õpetused on autori poolt järele proovitud. Kvaliteetses värvitrükis «Kuidas kokata» sobib ühtviisi hästi nii harrastuskoka köögilauale kui moodsa toiduhuvilise diivanilauda ilustama. Märksõnad: toiduvalmistamine kokaraamatud

Raamatu autoriks on Andrues Vana kasutatud raamatud pealkirjaga Kuidas kokata on raamat kirjastuselt Andrues aastast 2005

mille on kirjutanud Andrues Vana antud 2005 aasta raamat Kuidas kokata on Andrues Vana oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Andrues Vana, Kuidas kokata vanaraamat.ee raamatupood Andrues Vana, Kuidas kokata
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Kuidas kokata",
teema: Kokaraamatud

Kuidas kokata
Pealkiri: Kuidas kokata
Autor(id): Andrues Vana
Illustraator: Fotod: Margus Johanson
Kujundaja: Markko Karu

Kirjastus: Andrues
Linn: Aruküla
Aasta: 2005
Originaalkeel:

ISBN: 9949131502
Lehekülgi: 156


Seisukord: normaalses seisukorras raamat, kaaned üle kiletatud, raamatukogu ja sealt mahakandmise tempel sees, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 209 × 239 mm
Suurus: suur formaat, pehme köide


Sisu:
165

Kuigi maailmas on palju kokaraamatuid, jagatakse neist vähestes algteadmisi kokakunstist. Erinevalt tavalistest retseptikogumikest on käesolevas raamatus keskendutud toiduvalmistamise erinevatele etappidele ja meetoditele. Kui olete omandatud raamatus toodud nipid, sujub edasine kokkamine kindlasti tunduvalt lihtsamini ning tulemuseks on õnnestunud valmis toit.

Raamatu on kirjutanud hobikokk, kes on juba aastaid olnud huvitunud kokanduse nüanssidest ja erinevatest kokkamise meetoditest. Kõik raamatus toodud retseptid ja õpetused on autori poolt järele proovitud.
Kvaliteetses värvitrükis «Kuidas kokata» sobib ühtviisi hästi nii harrastuskoka köögilauale kui moodsa toiduhuvilise diivanilauda ilustama.

Märksõnad:
toiduvalmistamine
kokaraamatud

Hind: 8,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Helgi Oras, Koduveinid, Katherine, 1991, hind: 2,50 eurot
Angeelika Kang, Vormiroad, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 3,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Angeelika Kang, Hommikusöögid, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 8,00 eurot
Angeelika Kang, Supiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2000, hind: 2,80 eurot
Angeelika Kang, Kodukiri, Pirukaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 1999, hind: 3,50 eurot
Nikolai Ivanovitš Kovaljov, Pjotr Dmitrijevitš Grišin, Toiduvalmistamise tehnoloogia. Õpik tehnikumide tehnoloogilistele osakondadele, Eesti Riiklik Kirjastus, 1957, hind: 13,50 eurot
Kaarina Roininen, Parimad kodused küpsetised, Sinisukk, 1999, hind: 12,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu, Varrak, 2012, hind: 17,00 eurot
Eugene H. Liu ja Wolfgang W. Reichert, Kulinaarsetel avastusretkedel Hiinas. 75 retsepti koos spetsiaalselt käesoleva raamatu jaoks pildistatud fotodega, Avita, 2001, hind: 9,00 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat, Valgus, 1968, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,50 eurot
Peeter Kard, 33 omletti, Perona, 1990, hind: 2,00 eurot
Peeter Kard, 33 sousti, Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Peeter Kard, 33 keeksi, Perona, 1990, hind: 2,20 eurot
Peeter Kard, Puljongid & pirukad, Varrak, 1992, hind: 2,80 eurot
Peeter Kard, 33 pannkooki, Perona, 1992, hind: 2,30 eurot
Ulla Lehtonen, Taimetoidud, Maalehe raamat, 1995, hind: 4,50 eurot
Linda Petti, Tere, Ameerika. Kulinaarne teekond jänkidemaal, Maalehe Raamat, 1998, hind: 6,00 eurot
Koostanud Väino Eskla, Maasikas aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2000, hind: 6,00 eurot
toidud: Martti Koppel ; tegevtoimetaja Ede-Mall Jüriado, Kelmikad koogid, EHK Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Onu Bella; toimetaja Katrin Streimann; eessõna: Andrus Kivirähk, Onu Bella koduperemehe nipiraamat, Menu Kirjastus, 2011, hind: 16,00 eurot
Toimetanud Katrin Streimann, Chefs without borders. Peakokad Ida-Virumaal, AS Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 6,00 eurot
Renate Kissel, Vürtsid ja maitsetaimed. 110 retsepti, Avita, 2001, hind: 9,00 eurot
tekst ja retseptid Epp Mihkels, Kartul. Meie lemmik toidulaual, Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 13,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1665 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901