Andrues Vana, Kuidas kokata, 2005 Andrues

165 Kuigi maailmas on palju kokaraamatuid, jagatakse neist vähestes algteadmisi kokakunstist. Erinevalt tavalistest retseptikogumikest on käesolevas raamatus keskendutud toiduvalmistamise erinevatele etappidele ja meetoditele. Kui olete omandatud raamatus toodud nipid, sujub edasine kokkamine kindlasti tunduvalt lihtsamini ning tulemuseks on õnnestunud valmis toit. Raamatu on kirjutanud hobikokk, kes on juba aastaid olnud huvitunud kokanduse nüanssidest ja erinevatest kokkamise meetoditest. Kõik raamatus toodud retseptid ja õpetused on autori poolt järele proovitud. Kvaliteetses värvitrükis «Kuidas kokata» sobib ühtviisi hästi nii harrastuskoka köögilauale kui moodsa toiduhuvilise diivanilauda ilustama. Märksõnad: toiduvalmistamine kokaraamatud

Raamatu autoriks on Andrues Vana kasutatud raamatud pealkirjaga Kuidas kokata on raamat kirjastuselt Andrues aastast 2005

mille on kirjutanud Andrues Vana antud 2005 aasta raamat Kuidas kokata on Andrues Vana oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Andrues Vana, Kuidas kokata vanaraamat.ee raamatupood Andrues Vana, Kuidas kokata
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Kuidas kokata",
teema: Kokaraamatud

Kuidas kokata
Pealkiri: Kuidas kokata
Autor(id): Andrues Vana
Illustraator: Fotod: Margus Johanson
Kujundaja: Markko Karu

Kirjastus: Andrues
Linn: Aruküla
Aasta: 2005
Originaalkeel:

ISBN: 9949131502
Lehekülgi: 156


Seisukord: normaalses seisukorras raamat, kaaned üle kiletatud, raamatukogu ja sealt mahakandmise tempel sees, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 209 × 239 mm
Suurus: suur formaat, pehme köide


Sisu:
165

Kuigi maailmas on palju kokaraamatuid, jagatakse neist vähestes algteadmisi kokakunstist. Erinevalt tavalistest retseptikogumikest on käesolevas raamatus keskendutud toiduvalmistamise erinevatele etappidele ja meetoditele. Kui olete omandatud raamatus toodud nipid, sujub edasine kokkamine kindlasti tunduvalt lihtsamini ning tulemuseks on õnnestunud valmis toit.

Raamatu on kirjutanud hobikokk, kes on juba aastaid olnud huvitunud kokanduse nüanssidest ja erinevatest kokkamise meetoditest. Kõik raamatus toodud retseptid ja õpetused on autori poolt järele proovitud.
Kvaliteetses värvitrükis «Kuidas kokata» sobib ühtviisi hästi nii harrastuskoka köögilauale kui moodsa toiduhuvilise diivanilauda ilustama.

Märksõnad:
toiduvalmistamine
kokaraamatud

Hind: 8,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Koostanud Anne Kangur. Toimetanud Anu Rooseniit, Põnevaid suupisteid õlle, viina ja veini juurde. Rohkem kui 200 originaalset retsepti, Odamees, 2009, hind: 8,00 eurot
Indrek Kivisalu; Veinitekstid: Imre Uussaar, Pidulikud pühapäevalõunad, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 15,00 eurot
Klassikaline kreeka köök, Varrak, 2000, hind: 9,00 eurot
Mart Vabar, Küüslauk koduaias ja -köögis, Aabitsakukk, 2007, hind: 4,50 eurot
Koostanud Väino Eskla, Maasikas aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2000, hind: 6,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1980, hind: 3,80 eurot
Koostanud: S. Kuuse, Küpsised, ATA-Raamat, 1994, hind: 4,50 eurot
Malle Peterson, Elli Vendla, 76 vormirooga, Forma Media, 2010, hind: 4,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Pille Enden, Sõstraraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 11,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1977, hind: 3,50 eurot
Mare Kull (koostaja), Piparkoogid, Perioodika, 1993, hind: 2,30 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Toite tahkest leivast ja saiast, Valgus, 1987, hind: 3,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite, Valgus, 1981, hind: 3,00 eurot
Angeelika Kang, Küüslauguraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 8,00 eurot
Jane Komussar, Beebitoitude kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 13,00 eurot
Jüri Pino, Sakuska. Võta peale!, Tammeraamat, 2010, hind: 13,00 eurot
Onu Bella; toimetaja Katrin Streimann; eessõna: Andrus Kivirähk, Onu Bella koduperemehe nipiraamat, Menu Kirjastus, 2011, hind: 16,00 eurot
Victoria Boutenko, Rohelise smuuti revolutsioon. Radikaalne hüpe tervislike eluviisideni. Rohkem kui 200 lihtsat retsepti, Ersen, 2013, hind: 11,00 eurot
Mart Vabar, Kalajutte käsi laiutamata ehk koduranna kogupere kokaraamat, , hind: 4,00 eurot
S. Masso, O. Relve, Supid ja ühepajatoidud, Valgus, 1984, hind: 2,50 eurot
Salme Masso ja Olga Relve, Supid ja ühepajatoidud, Valgus, 1981, hind: 3,50 eurot
Leen Dewaide, Toit on Jumal. Retsepte taimetoitlastele, Päikesesüsteem, 2003, hind: 7,00 eurot
Angeelika Kang, Supiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2000, hind: 2,80 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1979, hind: 3,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1709 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901