Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kuidas kalu suitsutada?Autor(id): Egon Binder
Kirjastus: Tormikiri
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel: saksa keel
ISBN: 978-9949-421-80-0
Lehekülgi: 96
Seisukord: heas korras raamat
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Mida oma suure saagiga peale hakata?
Tagasi omavalmistatud hõrgutiste juurde
Kala - tervislik ja maitsev
Suitsutamiseks sobivad kalad
Sissesoolamine
Suitsutamine
Suitsukala nautimine
Grillimine ja marineerimine
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kuidas kalu suitsutada?, Egon Binder, Tormikiri 2008Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kalev Kesküla, Kalev Kesküla uus veinijuht,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2007, hind: 21,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Elisabeth Sild, Keedu- ja majapidamisraamat,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Aime Sügis, Toiduretsepte üleminekuks tervislikule toitumisele. Taime-piima-muna dieet. Odava ja tervisliku toidu retsepte,
Noarootsi Tervisliku Eluviisi Selts, 1992, hind: 4,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maire Suitsu, Kevadpühade piduroad,
Varrak, 2011, hind: 11,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 21,00 eurot
Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg, Ungari köök,
Varrak, 1994, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!