Linda Petti, Juust, 1978 Valgus

Antikvariaat: SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037 Sisukord: I osa *Juustu valmistamise ja kasutamise ajaloost *Juustu valmistamine ja selle toiteväärtus *A. Kuidas valmistatakse juustu *B. Piima ja juustu mikrobioloogia *C. Juustu toiteväärtus *Maailmas on ligi 4000 liiki juustu *A. Traditsiooniliste juustumaade kuulsaid juuste *B. Nõukogudemaade juuste *C. Juuste kogu maailmast II osa *Kui juust on koju toodud... *Juust hommikul *Juust lõunalaual *Juust õhtul *Juust pidulaual *Juust matkapaunas ja puhkehetkel *Kirjandust

Raamatu autoriks on Linda Petti kasutatud raamatud pealkirjaga Juust on raamat kirjastuselt Valgus aastast 1978

mille on kirjutanud Linda Petti antud 1978 aasta raamat Juust on Linda Petti oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Linda Petti, Juust vanaraamat.ee raamatupood Linda Petti, Juust
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Juust",
teema: Kokaraamatud

Juust
Pealkiri: Juust
Autor(id): Linda Petti
Kujundaja: Ants Säde

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1978
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 112


Seisukord: kasutatud raamat, kaaned kohati kulunud, sisu korras
Mõõdud: 140x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega


Sisu:
Antikvariaat: SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037


Sisukord:
I osa
*Juustu valmistamise ja kasutamise ajaloost
*Juustu valmistamine ja selle toiteväärtus
*A. Kuidas valmistatakse juustu
*B. Piima ja juustu mikrobioloogia
*C. Juustu toiteväärtus
*Maailmas on ligi 4000 liiki juustu
*A. Traditsiooniliste juustumaade kuulsaid juuste
*B. Nõukogudemaade juuste
*C. Juuste kogu maailmast

II osa
*Kui juust on koju toodud...
*Juust hommikul
*Juust lõunalaual
*Juust õhtul
*Juust pidulaual
*Juust matkapaunas ja puhkehetkel
*Kirjandust

Hind: 2,00 EUR
Otsing autori järgi:

Koostaja Linda Petti, Mehud. Фруктовые соки с мякотью, ENSV Toiduainete Tööstuse Ministeeriumi Konstrueerimise ja Tehnoloogia Büroo, 1979, hind: 2,50 eurot
Koostanud: Linda Petti, Perenaise meelespea. Kasutamiseks perenaistele toitude valmistamisel Tartu Konservitehase toodetest, Eesti NSV Toiduainete Tööstuse Ministeerium, 1969, hind: 2,00 eurot
L. Petti, Kalatoite (retseptidega kaardikogu), Eesti Raamat, 1986, hind: 2,50 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök, Ilmavalgus, 1995, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Tere, Ameerika. Kulinaarne teekond jänkidemaal, Maalehe Raamat, 1998, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Kartulitoite, Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Juust, Valgus, 1984, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Ühepajatoidud ja vormiroad, Maalehe Raamat, 1997, hind: 3,50 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele, 1991, hind: 3,00 eurot
Linda Petti, Jaapani köök. Eksootiline ja tervislik, Valgus, 2000, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Munatoite, Valgus, 1987, hind: 3,00 eurot
Linda Petti, Roosõielised Linda Petti köögis, Valgus, 1992, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Tere, Ameerika, Maalehe Raamat, 1998, hind: 9,00 eurot
Linda Petti, Lihatoidud (Lihatoite: sealihast, lambalihast, loomalihast, vasikalihast, ulukilihast), Maalehe Raamat, 1998, hind: 9,00 eurot
Linda Petti, Mitu uut ja maitsvat suutäit, Maalehe raamat, 1997, hind: 2,50 eurot
Linda Petti, Piimatooted laste toidulaual, Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Linda Petti, Tomat ja tema sugulased, Varrak, 1993, hind: 3,00 eurot
Linda Petti, Perenaise leksikon, Valgus, 1993, hind: 3,00 eurot
Linda Petti, Ervin Pihu, Meie kalad meie laual, Valgus, 1991, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste, Maiste söömingute aeg. Kodune gurmee, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 8,00 eurot
Pitsa, pasta, lasanje. Itaalia köögist, ICA Media, 2002, hind: 4,00 eurot
Alfred Elmar Lepp, Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus, Ilutrükk, 1992, hind: 3,00 eurot
Lynda Brown, Traditsioonilised ja uued hoidised, Varrak, 2012, hind: 9,00 eurot
Anu Jõesaar, Taluperenaiste hoidised, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised, Varrak, 2010, hind: 24,00 eurot
Malle Järvan ja Laine Vihermets, Paprika aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2002, hind: 7,00 eurot
Leopold Meensalu, Toivo Niiberg ja Väino Pallum, Kapsas aias ja köögis, Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Soolased hoidised, ATA-Raamat, 2000, hind: 5,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised, ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Endel Kuppar, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Säilitamine, Maalehe Raamat, 2003, hind: 6,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Marika Vingissar, Tervislikud naudingud. Kaaluhoidja kokaraamat, Suur Eesti Raamatuklubi, 2004, hind: 6,00 eurot
Koostanud Selma Vitsur, Neli lindu- kui palju roogi!, Valgus, 1976, hind: 2,50 eurot
Benjamin Bartlett, Suur grillimise käsiraamat. Grillid ja grilliahjud, tehnikad ja retseptid, TEA Kirjastus, 2013, hind: 18,00 eurot
Arja Lindstedt, parimad jõuluhõrgutised, Sinisukk, 1995, hind: 8,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 4,50 eurot
Niina Buteikis ja Robert Kengis, Jahust kondiitritoodete valmistamine, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1965, hind: 21,00 eurot
Adeline Tannbaum. Toimetanud: Argo Sieger, Moodne perenaine, Pandekt OÜ, 2013, hind: 26,00 eurot
Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, Valgus, 1968, hind: 13,00 eurot
Vilma retseptiraamat, 2.osa, Kalev, 2008, hind: 2,00 eurot
Anne Wilson, Vormiroad ja ühepajatoidud, Koolibri, 2008, hind: 3,50 eurot
Laine Remmelgas, Hakkliharaamat, Latrolle, 1998, hind: 3,00 eurot
76 kiiret rooga, Forma Media, 2006, hind: 3,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu, Forma Media, 2007, hind: 4,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1255 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901