Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi, 2006 Varrak

Suur osa itaalia toidust pärineb talupojakultuurist. Seda iseloomustavad värsked toiduained ja lihtsad valmistamistehnikad. Liha, kala ja juurviljad maitsestatakse ürtide ja oliiviõliga ning tihti grillitakse või küpsetatakse. Itaalia köök, mida iseloomustab palju juurvilja ja süsivesikuid ning vähe loomseid rasvu, on tervislik ja erakordselt maitsev. Tark teejuht Itaalia köögis – üle 200 huvitava retsepti Itaalia eri piirkondadest alates Lombardiast ja lõpetades Sitsiiliaga. Populaarsed klassikalised road pastast, polentast ja pitsast, võrratud kala- ja mereanniroad, hõrgud lihatoidud, isuäratavad magustoidud ning võrratud küpsetised. Lihtsad ja selged valmistamisõpetused ning üksikasjalikud nõuanded ideaalse tulemuse saavutamiseks, lisaks selgitavad fotod iga retsepti juures. Originaali pealkiri Italian cooking : authentic regional dishes full of vibrant flavors. Eesti keeles Märksõnad: rahvustoidud Itaalia kokaraamatud

Raamatu autoriks on Carla Capalbo kasutatud raamatud pealkirjaga Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi on raamat kirjastuselt Varrak aastast 2006

mille on kirjutanud Carla Capalbo antud 2006 aasta raamat Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi on Carla Capalbo oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi vanaraamat.ee raamatupood Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi",
teema: Kokaraamatud

Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi
Pealkiri: Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi
Autor(id): Carla Capalbo

Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Tiina Kanarbik
ISBN: 9789985313183
Lehekülgi: 256


Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 165 × 225 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega


Sisu:
Suur osa itaalia toidust pärineb talupojakultuurist. Seda iseloomustavad värsked toiduained ja lihtsad valmistamistehnikad. Liha, kala ja juurviljad maitsestatakse ürtide ja oliiviõliga ning tihti grillitakse või küpsetatakse. Itaalia köök, mida iseloomustab palju juurvilja ja süsivesikuid ning vähe loomseid rasvu, on tervislik ja erakordselt maitsev.
Tark teejuht Itaalia köögis – üle 200 huvitava retsepti Itaalia eri piirkondadest alates Lombardiast ja lõpetades Sitsiiliaga.
Populaarsed klassikalised road pastast, polentast ja pitsast, võrratud kala- ja mereanniroad, hõrgud lihatoidud, isuäratavad magustoidud ning võrratud küpsetised.
Lihtsad ja selged valmistamisõpetused ning üksikasjalikud nõuanded ideaalse tulemuse saavutamiseks, lisaks selgitavad fotod iga retsepti juures.


Originaali pealkiri Italian cooking : authentic regional dishes full of vibrant flavors. Eesti keeles

Märksõnad:
rahvustoidud
Itaalia
kokaraamatud

Hind: 12,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Ulla Lehtonen, Taimetoidud, Maalehe raamat, 1995, hind: 4,50 eurot
Klassikaline kreeka köök, Varrak, 2000, hind: 9,00 eurot
Jüri Pino, Teise päeva toidud ehk abiks algajale mehepojale, Tammerraamat, 2011, hind: 7,00 eurot
Anne Willan, Supid, Koolibri, 1998, hind: 4,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 2,80 eurot
Salme Masso ja Olga Relve, Supid ja ühepajatoidud, Valgus, 1981, hind: 3,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1979, hind: 3,50 eurot
Kuldne magustoiduraamat. Üle 250 suurepärase retsepti, Varrak, 2010, hind: 15,00 eurot
Peeter Kard, Ungari köök, Varrak, 1994, hind: 7,50 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust, Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 12,90 eurot
Angeelika Kang, Kodukirja parimad palad, AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 4,00 eurot
Solomon Mihhailovitš Bremener, Ühiskondliku toitlustamise hügieen. Anatoomia ja füsioloogia alustega. Õpik ühiskondliku toitlustamise ja nõukogude kaubanduse tehnikumidele, Eesti Riiklik Kirjastus, 1958, hind: 12,00 eurot
Pagaritoodete valmistamise tehnoloogilised instruktsioonid, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1964, hind: 14,00 eurot
A. Kuznetsov, A. Romadin, L. Tompakov, D. Davõdov ; Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, Pagari tehmiinimum tarbijate kooperatiivide leivatööstuses, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1958, hind: 10,00 eurot
Margit Arndt-Kalju, Tuuli Mathisen ja Raili Mikk, Söögimosaiik. Retsepte ja toidumälestusi 1970.-80. aastatest, Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Toimetanud Riina Lõhmus, Maailma toiduainete entsüklopeedia. 1000 toiduainet sõnas ja pildis, TEA Kirjastus, 2006, hind: 45,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamisjuht Moodne perenaine, Postimees, 1937, hind: 22,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 2,40 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Võileivaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 8,00 eurot
Vladislav Koržets. Toimetanud: Katrin Kuusemäe, Koržetsi kalaraamat, Forma Media AS, 2006, hind: 25,00 eurot
Angeelika Kang, Monika Kelle, Juusturaamat, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 11,00 eurot
Markus Haxter, Hea toidu aabits. 50 lihtsat asja, mida peaks teadma heast toidust, Kunst, 2009, hind: 10,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda, Agitaator, 2012, hind: 8,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1746 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2020 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901