Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Valik toiduretsepteAutor(id): Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso
Kujundaja: Ants Säde
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1980
Originaalkeel:
Lehekülgi: 256
Seisukord: kaaned ja lehed kohati kulunud ning koltunud, esikaas ning paar esimest lehte rebendiga, sisu olemas ja loetav
Mõõdud: 130x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Raamat sisaldab arvukalt mitmesuguseid toiduretsepte.
Vajalik käsiraamat igale perenaisele.
Sisu:
*Toiduainete kaalu ja mahu vahekord
*Toitlustamise põhialused
*Toidu lauale andmine
*Toiduainete lühiajaline säilitamine
*Külmtoidud
*Võileivad
*Soojad suupisted
*Supid
*Lihatoidud
*Toidud subproduktidest
*Kalatoidud
*Aedviljatoidud
*Seenetoidud
*Toidud taignatest ja makaronidest
*Munatoidud
*Kohupiima- ja trenspiimatoidud
*Magustoidud
*Taignatooted
*Kastmed
*Joogid
4., parandatud ja täiendatud trükk.
Märksõnad:
toiduvalmistamine
kokaraamatud
kulinaaria
toit
retseprid
Hind:
3,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Hans Sossi, Jookide valmistamine kodusel teel. Käsiraamat perenaistele ja koolidele juhatusega rohkem kui 100 maitsva joogi valmistamiseks,
1992, hind: 6,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Lynda Brown, Traditsioonilised ja uued hoidised,
Varrak, 2012, hind: 23,00 eurot
David Bez, Salat, mu arm,
Pegasus, 2016, hind: 15,00 eurot
koostanud Sirje Kasemaa ; toimetanud Piibe Kohava, Maitsvad salatid,
Odamees, 2013, hind: 7,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Magus kiusatus: Kööginurk eriväljaanne 2008/4,
Septyni Menai, 2008, hind: 4,00 eurot
Pille Enden; Peatoimetaja: Malle Pajula, Kodukirja parimad palad 2010,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 7,00 eurot
Angeelika Kang, Pille Enden, Lia Virkus, Kirsi- ja ploomikoogid. Magustoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 10,00 eurot
Hoidised oma aiast,
AED, 1996, hind: 3,00 eurot
Kokaraamatud all on 2347 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!