Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu, 2012 Varrak

RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 108 Dr David Servan-Schreiber, populaarse raamatu „Vähi vastu. Kuidas muuta oma toitumist ja kaitsta end keskkonna mõjude eest“ (e.k. Varrak 2009) autor, ütleb eessõnas käesolevale raamatule nii: „Maailma Vähiuuringute Fondi eksperdid on jõudnud järeldusele, et kuni 40% vähijuhtudest läänemaailmas oleks võimalik vältida pelgalt toitumisharjumuste muutmisega (ja veelgi enam, kui me end ka rohkem liigutaksime). Sellest lähtudes on Richard Béli¬veau pühendanud suure osa temale alluva molekulaarbioloogia labori vahendeist toiduainete selliste omaduste uurimisele, mis võiksid aidata organismil võidelda vähirakkude vohamise vastu. Koos Denis Gingras’ ja teiste kolleegidega on ta teinud üllatavaid avastusi. Näiteks avastas ta, kuidas rohelises tees sisalduvad katehhiinid takistavad vähirakkude levimist naabruses paiknevatesse tervetesse kudedesse ja nende rakkude kasvuks vajalike uute veresoonte moodustumist. Ja et petersellis on põletikuvastase toimega aine apigeniin, mis mõjub vähirakkudele suisa hävitavalt. Oma uuringutes on nad keskendunud eeskätt toiduainetele, mis sisaldavad küllalt palju aktiivseid toimeaineid, nii et sellise toidu söömine mõistlikes kogustes avaldab inimorganismile tervendavat toimet. Neid hämmastas, kui palju on selliseid toiduaineid – nelja miljardi aasta pikkuse arengu jooksul on loodus jõudnud välja töötada hoopis rohkem raviaineid, kui võib leida kõigist farmaatsiatööstuse kataloogidest. Autorid on siin raamatus läinud aga pelkadest teoreetilistest mõttearendustest hoopis kaugemale. Suure valiku toiduretseptidega aitavad nad igaühel meist omaks võtta uue toitumise ja pakuvad tavapäraste roogade – praetud lihatüki, juustupasta ja pizza – asemele uued toidud, milles maitseelamused on ühendatud tervistava toimega. Söögem neid siis iga päev! Retsepte on lihtsamaid ja ka veidi keerulisemaid, ent kõik nad näitavad, et iga päev ja kolm korda päevas võib süüa toitu, mis on peale vähivastase toime ka tõeliselt nauditav.“ Originaali pealkiri Cuisiner avec les aliments contre le cancer. Eesti keeles Märksõnad: Varrak vähk (med.) ennetav meditsiin toitumine tervislik toi

Raamatu autoriks on Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit kasutatud raamatud pealkirjaga Toiduga vähi vastu on raamat kirjastuselt Varrak aastast 2012

mille on kirjutanud Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit antud 2012 aasta raamat Toiduga vähi vastu on Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu vanaraamat.ee raamatupood Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Toiduga vähi vastu",
teema: Kokaraamatud

Toiduga vähi vastu
Pealkiri: Toiduga vähi vastu
Autor(id): Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit

Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel: prantsuse keel
Tõlkija: Helva Payet
ISBN: 9789985324530
Lehekülgi: 265


Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 168x215
Suurus: tavaformaadis kõvade kaantega


Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 108

Dr David Servan-Schreiber, populaarse raamatu „Vähi vastu. Kuidas muuta oma toitumist ja kaitsta end keskkonna mõjude eest“ (e.k. Varrak 2009) autor, ütleb eessõnas käesolevale raamatule nii:
„Maailma Vähiuuringute Fondi eksperdid on jõudnud järeldusele, et kuni 40% vähijuhtudest läänemaailmas oleks võimalik vältida pelgalt toitumisharjumuste muutmisega (ja veelgi enam, kui me end ka rohkem liigutaksime).
Sellest lähtudes on Richard Béli¬veau pühendanud suure osa temale alluva molekulaarbioloogia labori vahendeist toiduainete selliste omaduste uurimisele, mis võiksid aidata organismil võidelda vähirakkude vohamise vastu. Koos Denis Gingras’ ja teiste kolleegidega on ta teinud üllatavaid avastusi. Näiteks avastas ta, kuidas rohelises tees sisalduvad katehhiinid takistavad vähirakkude levimist naabruses paiknevatesse tervetesse kudedesse ja nende rakkude kasvuks vajalike uute veresoonte moodustumist. Ja et petersellis on põletikuvastase toimega aine apigeniin, mis mõjub vähirakkudele suisa hävitavalt.
Oma uuringutes on nad keskendunud eeskätt toiduainetele, mis sisaldavad küllalt palju aktiivseid toimeaineid, nii et sellise toidu söömine mõistlikes kogustes avaldab inimorganismile tervendavat toimet. Neid hämmastas, kui palju on selliseid toiduaineid – nelja miljardi aasta pikkuse arengu jooksul on loodus jõudnud välja töötada hoopis rohkem raviaineid, kui võib leida kõigist farmaatsiatööstuse kataloogidest.
Autorid on siin raamatus läinud aga pelkadest teoreetilistest mõttearendustest hoopis kaugemale. Suure valiku toiduretseptidega aitavad nad igaühel meist omaks võtta uue toitumise ja pakuvad tavapäraste roogade – praetud lihatüki, juustupasta ja pizza – asemele uued toidud, milles maitseelamused on ühendatud tervistava toimega. Söögem neid siis iga päev! Retsepte on lihtsamaid ja ka veidi keerulisemaid, ent kõik nad näitavad, et iga päev ja kolm korda päevas võib süüa toitu, mis on peale vähivastase toime ka tõeliselt nauditav.“


Originaali pealkiri Cuisiner avec les aliments contre le cancer. Eesti keeles

Märksõnad:
Varrak
vähk (med.)
ennetav meditsiin
toitumine
tervislik toitumine
dieet
toiduained
toidud
vähk (med.)
ennetav meditsiin
toitumine
tervislik toitumine
dieet
toiduained
toidud
toiduretseptid
nõuanded

Hind: 17,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Silvia Kalvik, Aus der estnischen nationalküche, Perioodika, 1987, hind: 10,00 eurot
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua hõrgutisi, Perioodika, 1995, hind: 3,50 eurot
Toivo Niiberg, Kodused rüüped & napsud, Maalehe Raamat, 2005, hind: 9,00 eurot
Jane Komussar, Beebitoitude kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 11,00 eurot
Jan Gradvall, Liselotte Forslin, Tex-Mex. Texase toit, muusika ja elurõõm, Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Carla Bardi, Kerged salatid, Koolibri, 2012, hind: 9,00 eurot
Greta Kaupmees, 108 ideed laua katmiseks. Kevadpühadest jõuludeni, Minu kodu24 OÜ, 2013, hind: 12,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria, Argo, 2006, hind: 16,00 eurot
Allan Kuning; Koostanud: Heidi Vihma, Kuninga magusaraamat, Forma Media, 2007, hind: 9,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal..., Menu, 2010, hind: 20,00 eurot
Maire Suitsu, Kastmed, Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 8,00 eurot
Erik Enden ja Alvar Andres Virkus, Poisid köögis 2, Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 12,00 eurot
retseptid: Veronika Nuter; toimetaja Katrin Reinmaa, 76 isemoodi hoidist, Forma Media, 2014, hind: 8,00 eurot
Joy Skipper, Kerged eined, Valgus, 2008, hind: 9,00 eurot
retseptid koostanud Sille Varblane, Hanne Sõber ; toimetanud Tiina Tammer, Marika Puhm, Koolilapse kodutoit. Tervislik ja lapsele isetegemiseks jõukohane, Tammerraamat, 2014, hind: 15,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Angelica Udeküll, Raili Mikk, Tervislikud toidud, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 5,00 eurot
koostaja Aivar Hanson ; toimetaja Angeelika Kang, Kokteil. Moodsad kokteilid Eesti ja Soome parimatelt baarmenitelt, Eesti Ekspress, 2010, hind: 11,00 eurot
Murdoch Books, Kana, Varrak, 2005, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Anne Kangur, Salatid ja suupisted igale maitsele, Odamees, 2005, hind: 5,50 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,20 eurot
retseptid ja jutud: Heidit Kaio; toimetanud Velve Saar, Kuidas valmib gluteenivaba pereroog? Laktoosivabad retseptid, Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 11,00 eurot
Angeelika Kang, Tere retseptid. Tere recipes. Tere рецепты, Menu Kirjastus, 2010, hind: 10,00 eurot
Laine Remmelgas, Hoidistaja ABC, Huma, 1995, hind: 6,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1704 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2019 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901