Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Rahvuskala räim ja tema rammus sugulane heeringasAutor(id): Tiina Lebane
Kujundaja: Mai Grepp
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel:
ISBN: 9789949454075
Lehekülgi: 116
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 170 × 205 mm
Suurus: tavaformaat, kõva köide
Sisu:
SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Millal sa viimati räime sõid? Ja kas ikka tead, et 22. veebruarist 2007 on räim ametlikult meie rahvuskala? Saa ka sina räimega sõbraks, sest soodne hind ja erakordselt suur toiteväärtus teevad räimest jätkuvalt kõige populaarsema kala meie toidulaual. Räimeraamatusse kogutud retseptide järgi on räime lihtne kasutada nii argiroaks kui ka pidutoiduks: keeda, küpseta, prae, grilli, marineeri, suitsuta!
Lisaks leiad eraldi osana ka räime suuremale sugulasele, heeringale pühendatud retseptid.
räim, heeringas, kalatoidud, kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
14,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud: Anna-Liisa Virkus, Lia Virkus, Anna-Liisa kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 10,00 eurot
Tere AS, koostaja Maria Annus, Mumuu retseptiraamat,
Tere AS, 2012, hind: 5,00 eurot
Urmas Otspere, Kokteil - segujookide kuningas,
Argo, 2010, hind: 14,00 eurot
Valerie Ferguson, Peotoidud,
Sinisukk, 2000, hind: 6,00 eurot
Maire Suitsu, Suur piimaraamat. Kodused juustud, võid, jogurtid ja palju muud,
Varrak, 2011, hind: 17,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, /Kööginurk : Retseptid, nõuanded,
Septyni Menai, 2007, hind: 2,00 eurot
Anne Wilson, Klassikalised kastmed,
Koolibri, 2008, hind: 5,00 eurot
Koostanud Ragna Malm, Itaalia köök,
Odamees, 2003, hind: 11,00 eurot
Koostanud Anne Kangur, Väike toidu kombineerimise kokaraamat,
Odamees, 2013, hind: 7,00 eurot
Koostanud Anne Kangur; toimetanud Katri Liivas, Saksa köök,
Odamees, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2350 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!