Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kala ja mereannidAutor(id): Harri Ilves
Kujundaja: Einike Soosaar
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789949443543
Lehekülgi: 94
Sari: 100 rooga
Seisukord: kasutatud raamat, normaalses seisukorras
Mõõdud: 170 × 207 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Kala ja muud mereannid on toiduvalmistamiseks tänuväärsed ained – nende toiduks ettevalmistamine ei ole raske, neid on lihtne maitsestada, road valmivad kiiresti ja on tervislikud. Raamatu algusosas jagab autor nippe, kuidas valida värsket kala, kuidas seda puhastada ja säilitada. Edasi aga hulganisti põnevaid retsepte kala ja mereandide valmistamiseks pannil, ahjus, grillil, potis ja fritüüris. Lisaks samm-sammulised pildid erinevatest tööetappidest.
Märksõnad:
kalad
mereannid
retseptid
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 7,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Nigella Lawson, Nigellissima. Kiired itaaliapärased road,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 19,00 eurot
Pille Enden ja Lia Virkus, Nutika perenaise kokaraamat. Kuidas valmistada perele süüa 30 kuni 70 krooniga?,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 20,00 eurot
Eva Pärtel, Küpsetaja käsiraamat,
Varrak, 2021, hind: 22,00 eurot
Pille Enden, Pajaroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Pille Enden, Tiina Enden, Hea enesetunde road,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 12,00 eurot
Marje Sepp, Imesupp ehk kuidas saledaks saada,
Perioodika, 1995, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda,
Agitaator, 2012, hind: 17,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!