Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduvalmistamise tehnoloogiaAutor(id): Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov
Kujundaja: K. Vanaveski
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: M. Klement, A. Vakk, E. Saari
Lehekülgi: 340
Seisukord: kulunud kaaned, tagakaas osaliselt köitest lahti, sisu olemas ja loetav (pildil paremas seisus eksemplar)
Mõõdud: 150x220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 050
Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides.
Märksõnad:
toiduvalmistamine
toitlustamine
Hind:
4,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Sandra Sentjurin, Magustoitudega ümber maailma. Lihtsaid hõrgutisi 80 riigist,
Pegasus, 2013, hind: 24,00 eurot
Carla Bardi, Ikuei Arakane, Sushi samm-sammult. Üle 70 valitud retsepti,
Koolibri, 2015, hind: 18,00 eurot
Kuldne kokaraamat. Üle 280 suurepärase retsepti,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Kaupo Kindsigo ja Epp Mihkels, Ulukiroad,
Menu, 2010, hind: 19,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang (retseptid), Maire Suitsu (tekst), Õunakoogid,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
Erika Casparek-Türkkan, Kalad ja mereannid,
Avita, 2001, hind: 13,00 eurot
Kati Ambo-Vaher, Appi, külalised! ehk Paanikata peolaud,
Kati Ambo-Vaher, 2020, hind: 20,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat (vene keeles),
Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2358 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!