Culinaria European Specialties, Könemann Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Esivanemate kalmeküngastel""Olümpialainel. On the olympic moo..""Haakristi teenrid""Klara ja Päike""Õnnelikud lapsed. Raamat lapsevan..""Looming 1999/9. Eesti Kirjanike Li..""Mõõtühikud""Ma olen väga ilus""See ei ole sina!""Pintsak pandiks. Följetone""Taipan 1""Välispanoraam 1974""Taskuraamat (taskutähekerjus)""Kirjandusloo lehekülgedelt [artik..""Child´s first encyclopedia""Mu meelen kuldne kodukotus""Õppekava arendamise juhendmaterja..""Kristuse täisea mõõtu mööda. ..""Kirjad kaugetest aegadest""Tähtis kevad""Mälutunglad. Torches of Memory (4..""Naise kättemaks""Kuningas Stahhi ajujaht""Путь через равнину""Pastell""Algklasside programmid. Nelja-aast..""Mõningaid märkmeid möödunud ae..""Jutustus rattast""Schlafstunde. Fellini kingad""Väinamere lained""Voldemar""Stiiligiid. Leia oma stiil""Rahvusvaheline marketing""Reis kerge pagasiga""История русской ба..""Aleksander II. Venemaa lootuse ja ..""Kuidas panna nööpe. Lugusid väi..""Tervise käsiraamat""Põllumajandusloomade erigeneetika""Harry Potteri võlumaailmad""Korter 3b""Sigaret""Kodu 1932/18. Perekondlik kirjandu..""Väga värviline""Eetika. Õiget ja väära avastama..""Heliredelid, akordid ja nende pö..""Pikker 1987/19""Ingli päevik""Maailm on lõputa""Rootsi ja rootslased""Puutööd aeda ja terrassile [kiig..""Nüüd ja igavesti""Eesti linnunimetused""Õhtutund. Eesti kunsti Paul Reets..""33 omletti""Sabatäht""Tartu VII. Statistilisi andmeid ja..""Massaaži algtõed""Ringist ringi""Haneema jutud ja teised. Klassikal..""Baltian historia""Apteeker Melchior ja Pilaatuse eva..""Tikitud soovid ja õpetussõnad""Kaisu suvi""Ehitaja käsiraamat""Rebased viinamäel""Võru meeskoor. Pilte ja juttu nel..""Raha""Mis on teiselpool elu""Teadus diktatuuri kütkes. Eesti t..""Ogalinnud""Kalevite Maarjamaale (luuletused)""Metsandus""Eesti keele kui teise keele õpeta..""Viimane öö. New York Times'i Bes..""Hugh Johnsoni väike veiniraamat 2..""Pooltoonid""Isemoodi vedur""Võimumäng. Sümpaatsed võtted, ..""Toomkirik""Nõid""Mõistujutud. Krayoni neljas raama..""Mr Matemaatika""Rehepapp ehk November""Jumala Püha Sõna Suur Piibel. W..""Valgustransformatsioon""Kirjandiõpetus. Töövihik gümna..""Kiri tütrele""Opositsioon homunkulus. Belletrist..""Jõulutaadi ootel""Pühad kristallid""Põllumajandusmasinate korrosiooni..""Jutustused I""Meie repertuaar 1975/10""Tuleviku tu(u)led. Prima Vista oma..""Ajujaht emale""Üldine kunstiajalugu""Eesti Naine 1951/1. EK(b)P KK ajak..""Juhuse muusika. Romaan""101 Eesti lindu""Umbrohud ja umbrohuseemned""Waanenburgi tapatalgud. Nohu. Kisk..""Hoovõtt""Hingelõõm""Kasside varjatud elu""Pie Vecās Ziņģes""Hindamine kõrgkoolis""Loomade elu 6. köide. Linnud""Mälestuste otsija""Harmoonia alused""Punupatsid""1000 ideed igavuse vastu""Baby""Tätoveerimissümbolite entsüklop..""Nõukaaeg""Nukuriided""Ülevaateid okupatsiooniajast""Kuri kuningatütar""Kunagi pole liiga hilja uuesti alu..""Öösel""Klaasmaja""Tuna 2019/2""Soo- ja metsamarjade raviomadused""Botany Bay""Tartu""Kadriorg. Loss ja park""Võilill""AB mudilastele""Öised varjud""Kelle tee on varjul""Kokkumäng""Härra Piduliku saladus""Vabaduse viirastus I. Sunniviisil ..""Õnne sünnipäevaks, Wanda June (..""Keemia õpik VIII klassile. I osa...""Kodumaa kirikulugu. Usuõpetuse õ.."
136 tk kogusumma: 1225,20 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Culinaria. European Specialties
Autor(id): Joachim Römer, Michael Ditter (peatoimetajad)
Kujundaja: Peter Feierabend


Kirjastus: Könemann
Linn:
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 3833111240
Lehekülgi: 640

Seisukord: heas korras
Suurus: väga suures formaadis kõvade kaantega

Sisu:
"Culinaria European Specialties" invites the reader on a culinary journey through Europe with many stopovers: from Ireland in the west to Russia in the east, from Finalnd in the north to Turkey in the south.

-England (English Breakfast; Tea- Much More than a Drink; Roast Beef with Yorkshire Pudding - England´s National Dish etc...)

-Scotland (Whisky; Haggis; All About Oats; Baking Scottish Style etc...)

-Ireland (The Potato; How Mutton Became Lamb; Cockles and Mussels; The Black Beer; Whiskey; Bailey´s - a Liqueur of World Importance; Milk, Cheese, Butter; Soda Bread; Gurr Cake; Buddings etc...)

-Denmark (Smoked Herring; Eel; Pork; Beer; Danish Pastries etc...)

-Norway (Salmon; Cod; Aquavit - A Liquor Travels Around The World: Cheese etc...)

-Sweden (Smörgasbord; Herring and Cold Hors d´oeuvre; Fresh Pastries and Coffee; Crispbread; Cereals; Roughage etc...)

-Finland (The Sauna; Eating Crayfish; Salmon Trout; Roes; Kalakukko - Fish and Meta in Loaf; Mushrooms and berries; Buried Lamb etc...)

-Russia and other member states of the former Soviet Union (Zakuski; Pirogi; Pelmeni; The Strugeon; Caviar; Cabbage and Root Vegetables; Soups; Solyanka; Kvas; Krimskoye; Tea; The Samovar; Vodka; Vodka Liqueurs etc...)

-Poland (Mushrooms; Kasha; Cabbage; Cracow Sausages; Polish Sausages; Mead etc...)

-The Czech Republic and Slovakia (Prague Ham; Carp; Sheep´s Milk Cheese; Pilsner Beer; Dishes to have with Beer etc...)

-Hungary (The Pike-Perch; Hungary´s Bouillabaisse; Goose Liver; Pörkölt; Paprika; Palacsinta etc...)

-Austria (The Viennese Coffeehouse; Beef; Wiener Schnitzel; Game - Austra; Wine; Heuriger; Vienna; The Sausage Stand; Dumplings; Salzburger Nockerln; Krapfen; Austrian Schnapps etc...)

-Switzerland (Swiss Cheese; Emmental; Cheese Fondue; Rackette; Rösti; Rösti Palette; Fish; Bünder Fleisch; Basler Leckerli; Chocolate; From Bean to Cocoa; The Praline; The Cohiba; Cigar Formats; How to Smoke a Cigar etc...)

-Germany (Bread and Rolls; Important Pork Cuts; Sausage; Regional Wurst Specialties; Kiel Sprats; Fish; Plaice; Herring; Potatoes; The "Krauts"; German Cabbages; Stewards´Meal of Fellowship; Vegetables; Spätzle - The German Noodle; Cheese Spätzle; Fruit; Apple country; Cake; Tortes; Fruit Tortes; Lebkuchen and Printen; Marzipan; Wine; Ebbewoi; German Beer; The World´s Largest Beer Festival; Top Fermented and Bottom Fermented; Regional Snacks with Beer etc...)

-The Netherlands (Dutch Cheese; Stews; Poffert; Pancakes; Herring; Maatjes; Mussels; Limburger Vlaai; Ginger; Speculaas etc...)

-Belgium (Waterzooi; Eel in Green sauce; French Fries; Stoemp; Mussels; Poultry; Ardennes Ham; Cooking with Beer; Belgian Beers; Lambic and Gueuze; Trapist beer; Herve; Cheese; Waffles; Syrup; Chocolates etc...)

-France (The Baguette; Butter from Unpasteurized Milk; Croissant; Pastis; Edible Snails; Lobsters; Oysters; Sea Foods; Anchovies; Truffles; Pates and Terrines; Foie Gras; Volaille de Bresse; Poultry; The Traiteur; Ham and Sausage; French Cuts of Beef; Cattle Breeds; Pork and Lamb; Choucroute; Vegetables and Potatoes; Crudites; Vinegar; Herbs of Provence; Mautard de Dijon; Quiche Lorraine; Cheese; Fromage Frais; Camembert; Roquefort; Wine; Champagne; Cognac; Cider; Crepes; Nougat etc...)

-Spain (Tapas; Sherry; Brandy de Jerez; Iberian Ham; Sausages; Gazpacho; Soups and Stews; Egg Dishes; Popular tortillas; Canned fish products; Rice; Pealla; Saffron; Olive Oil; Alioli; Cheese; Rioja; Grape Varieties; Cava; Sidra etc...)

-Portugal (Petiscos and Salgados; Caldo Verde; Sardines; Bacalhau; Fish and Shellfish; Found in Portuguese Waters; Portuguese Breeds Bearing the Denominacao de Origem (DO) Quality Mark; Meat Glossary; Piri-Piri and Other Spices; Portuguese Cheese; Nuts and Nibbles; Mel-honey; Vinho Verde etc...)

-Italy (Pizza; Prosciutto di Parma; Antipasti; Pasta Secca; Pasta Sauces; Ravioli; Tortellini; Gnocchi; Polenta; Goronzola; Salumi; Salami; Frittata; Truffles; Panettone; Gelati; Campari etc...)

-Greece ( Mezedes; Pita and Fillo; Moussakas; Cheese; Digestifs; Coffee etc...)

-Turkey (Flat Bread; Meze; Yufka; Raki; Sweetmeats etc...)

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Angeelika Kang, Lia Virkus, Maire Suitsu, Kohupiima- ja kodujuusturaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot

Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 3,00 eurot

Vello Lään, Joogiraamat,
Koolibri, 1993, hind: 7,00 eurot

Pille Enden, Maire Suitsu. Toimetanud: Velve Saar, Tarretatud piduroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 9,00 eurot

Laine Remmelgas, Küpsetame ise I,
Eesti Ühing ''Teadus'', 1990, hind: 3,00 eurot

Hilda Ottenson, Hoidised,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1959, hind: 5,50 eurot

Koostanud: Silvi Kuuse-Kohu, Salatid. Toorsalatid. Kausisalatid. Kokteilsalatid,
Ata-Raamat, 1996, hind: 4,00 eurot

Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 7,00 eurot

Anne Sheasby, Maitsvad lahjad toidud. Hõrgud retseptid tervislikuks toitumiseks,
Sinisukk, 2000, hind: 15,00 eurot

lood ja retseptid: Üllar Priks alias Myrakas, Sööme sõnu,
Postimees, 2016, hind: 22,00 eurot



Kokaraamatud all on 2324 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud