Teema:
Pealkiri:
Juust rahvatoidunaAutor(id):
Kirjastus: Õisu Piimandusinstituut
Linn:
Aasta: 1939
Originaalkeel:
Lehekülgi: 14
Sari: Õisu Piimandusinstituudi väljaanne
Seisukord:
Suurus: pehmes köites
Sisu:
Brošüür tutvustab juustu paljusid häid omadusi, arstide soovitusi, juustu valmistamisviisi ning liike. Eesmärk on tõsta juustu populaarsust perenaiste silmis ning tutvustada selle tervislikke omadusi. Kui Šveitsis tarvitati 1930-ndatel aastatel ühe inimese kohta aastas 9,8 kg juustu, siis Eestis ainult 0,6 kg. Samas asendab 1 kg juustu oma toiteväärtuselt 48 kanamuna, 8 kg haugikala, 5 kg vasikaliha ja 2 kg veiseliha.
Märksõnad:
kokandus
Sari: Õisu Piimandusinstituudi väljaanne
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Juust rahvatoiduna, , Õisu Piimandusinstituut 1939Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
alla viimati lisatud:
all on 0 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!