Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Tea, mida sööd. Toidu lisaainete välimäärajaAutor(id): Felix Kala
Kujundaja: Mall Vahtre
Kirjastus: Haigur OÜ
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel:
ISBN: 9789949217427
Lehekülgi: 124
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 148x109
Suurus: taskuformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 272
Toidu lisaainete välimääraja.
Uus, täiendatud ja parandatud trükk.
Tegemist on nn e-ainete täieliku nimekirjaga, kus leidub iga aine lühikirjeldus ja riskiaste, samuti vastupidine indeks - ainenimede register, mille järgi saab leida e-numbri ja vastava kirjelduse. Neutraalne, asjalik teatmeteos, mille mugav taskuformaat lubab seda kaasas kanda, et vajadusel otse poes toidukaupade sobivuse üle otsustada. Esimene trükk ilmus 2006. aastal
Märksõnad:
Haigur OÜ
toiduained
toidulisaained
käsiraamatud
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!