Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
JuustAutor(id): Linda Petti
Kujundaja: Ants Säde
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1978
Originaalkeel:
Lehekülgi: 112
Seisukord: pisut kulunud kaaned ja selg, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 140x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Sisukord:
I osa
*Juustu valmistamise ja kasutamise ajaloost
*Juustu valmistamine ja selle toiteväärtus
*A. Kuidas valmistatakse juustu
*B. Piima ja juustu mikrobioloogia
*C. Juustu toiteväärtus
*Maailmas on ligi 4000 liiki juustu
*A. Traditsiooniliste juustumaade kuulsaid juuste
*B. Nõukogudemaade juuste
*C. Juuste kogu maailmast
II osa
*Kui juust on koju toodud...
*Juust hommikul
*Juust lõunalaual
*Juust õhtul
*Juust pidulaual
*Juust matkapaunas ja puhkehetkel
*Kirjandust
Hind:
1,00 EUROtsing autori järgi:
Linda Petti, Tomat ja tema sugulased,
Varrak, 1993, hind: 3,00 eurot
Linda Petti, Munatoite,
Valgus, 1987, hind: 2,50 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Linda Petti, Ühepajatoidud ja vormiroad,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Austria köök,
Ilmavalgus, 1996, hind: 7,00 eurot
Linda Petti, Tere, Ameerika. Kulinaarne teekond jänkidemaal,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 7,00 eurot
Linda Petti, Mitu uut ja maitsvat suutäit,
Maalehe raamat, 1997, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, 236 kartulirooga,
Ilmavalgus, 1995, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Supipiibel,
Maalehe Raamat, 1995, hind: 8,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!