Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Wild- und FischgerichteAutor(id): Mari Lajos, Károly Hemzö
Kirjastus: Corvina
Linn: Budapest
Aasta: 1987
Originaalkeel: ungari keel
Tõlkija: Katalin Mosler
ISBN: 9631323293
Lehekülgi: 64
Seisukord: kasutatud raamat, kaaned veidi kulunud, sisu olemas ja loetav
Suurus: suur formaat, kõva köide
Sisu:
#T273# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. W002
99 retsepti erinevate ungaripäraste liharoogade valmistamiseks.
Märksõnad
toiduvalmistamine
kokandus
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!