Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Eesti kokkade kokaraamat. 26 Eesti peakoka retseptid ja mõtted elust ning söögitegemisestAutor(id): Toimetanud: Svea Talving
Kujundaja: Kadri Kuusk
Kirjastus: Suur Eesti Raamatuklubi
Linn:
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 9949135087
Lehekülgi: 550
Seisukord: pisut kulunud nurgad, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 230 × 250 mm
Suurus: suures formaadis kõvade kaantega raamat
Sisu:
#T106# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 099
Eesti Kokkade Kokaraamat on mitmes mõttes ainulaadne. Siia on kokku kogutud 26 Eesti peakoka tarkused. Ja mitte ainult retseptid. Iga kokk on esile toodud kui isiksus, raamat tutvustab peakokki nii läbi retseptide kui ka intervjuude. Lugeja saab teada, kelleks nad oleksid hakanud siis, kui neist poleks saanud peakokki, millist maitseainet või ürti nad ise kõige meelsamini toidule lisavad ja kas nad kunagi ka oma restorani teeksid. Raamat püüab lahti seletada ka kokanduse termineid, mis on alles juurdumas meie kokanduskeelde ning jagab soovitusi. Raamat pakub kokkamismõnu nii algajale kui kogenud köögihuvilisele. Ligi 350 leheküljel on suupistete, eelroogade, suppide, praadide, kastmete, magustoitude, tortide, kookide, hoidiste ja jookide retsepte.
kokaraamatud, retseptid, toit
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!