Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Saadikuproua hõrgutisiAutor(id): Kaarina Kaurinkoski
Kujundaja: Piret Niinepuu-Kiik
Kirjastus: Perioodika
Linn:
Aasta: 1995
Originaalkeel:
ISBN: 5797905809
Lehekülgi: 95
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 140 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 197
Köögiviljatoite
Kaarina Kaurinkoski on tuntud isikupäraste ja huvitavate kokaraamatute autorina. Eesti keeles on tema töödest varem ilmunud «Seenetoidud», mis sai suure menu osaliseks.
Käesoleva raamatu eesmärgiks on tutvustada aed-, puu- ja juurvilju, mis ei kuulu traditsioonilisse eesti kööki, kuid on tänapäeval meie perenaistele kättesaadavad, nagu artišokk, avokaado, endiivia, spargel, mitmesugused salati- ja paprikaliigid. Pakutakse aga ka uudseid toite, mida võib valmistada tuntud köögiviljadest – porgandist, peedist, kartulist või kapsast.
Hind:
4,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!