Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
SeenetoidudAutor(id): Kaarina Kaurinkoski
Kujundaja: Heiki Loomann
Kirjastus: Perioodika
Linn: Tallinn
Aasta: 1994
Originaalkeel: soome keel
Tõlkija: Anne Pilvik
ISBN: 5797905051
Lehekülgi: 72
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 145 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Diplomaatilistel vastuvõttudel ning Soome Vabariigi suursaatkonna korraldatud üritustel tuntakse Kaarina Kaurinkoskit kui sarmikat ja seltskondlikku daami. Paljud aga ei tea, et tegemist on ka kümnekonna raamatu autoriga.
Käesolevas brošüüris tutvustab autor, kes on kirglik seenekorjaja, seente korjamist, säilitamist ja erinevaid seeneroogi (supid, külmad ja soojad eelroad, küpsetised, pirukad, põhiroad ja marinaadid).
kokaraamatud, retseptid, kulinaaria, toit, toiduvalmistamine
Hind:
3,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!