Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Proua Aedvilja värvilised toidudAutor(id): Pirjo Toikkanen
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn:
Aasta: 2018
Originaalkeel:
ISBN: 9789949631186
Lehekülgi: 200
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 237x184
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
„Aedviljad on mind alati inspireerinud ja loodan, et pärast selle raamatu lugemist hakkad ka sina nautima nende värve ja rikkalikku maitset. Minu tööruumi seinal on värvilisel plakatil kujutatud puu, mille oksad on täis aedvilju nagu küllusesarved. Puu oksad jaotavad aedviljad
rühmadesse: ühel oksal on kõik kapsad, teisel porgandid ja peedid, ladvas rohetavad salatid ja ürdid. Värvilised puuviljad, sibulad, herned ja oad on külgmistel okstel. Puu juurtel kasvavad mugulad ja seened. Kõiki neid olen selles raamatus kasutanud.“ Pirjo Toikkanen
Pirjo Toikkanen on toiduajakirjanik ja -blogija, kes nõustab muu hulgas ka Soome toiduainetööstusi ja kaubandusettevõtteid ning osaleb aedviljade tarbimist edendavas nõuandekojas. Ta on hariduselt kodundusõpetaja. Hüüdnime Proua Aedvili sai ta meedialt, kui propageeris riikliku terviseprojekti käigus inimesi rohkem aedvilju sööma. 2015. aastal pälvis ta Alfred Kordelini sihtasutuse Jaakko Kolmose fondi autasu Soome toidukultuuri edendamise eest.
Ühinenud Ajakirjad
Hind:
21,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!