Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kapsaroad. Põnevaid toite erinevatest kapsastestAutor(id): Tuuli Mathisen
Kujundaja: Mare Väli
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2016
Originaalkeel:
ISBN: 9789985336960
Lehekülgi: 192
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 215x168
Suurus: Kõvakaaneline
Sisu:
Siia raamatusse on jõudnud võrdselt nii vanu tuntud kapsamaailma diivasid kui ka uusi tähti kapsataevas. Unustatud ei ole meie oma imelist hapukapsast, mis on eestimaise toidulaua üks sümboleid. Nüüdsel ajal on kapsas koos oma arvukate sugulastega taas võidukäiku tegemas: et tasakaalustada võõramaiste troopiliste viljade laia valikut, on hakatud ka vanu häid tuttavaid kapsaid menüüs aukohale tõstma või siis uusi tulijaid tervitama. Näiteks lehtkapsas on nii Ameerikas kui ka Euroopas pälvinud lausa supertoidu tiitli. Samuti teeb ilma paksoi – mahlane külaline hommikumaadest, mis sobib imehästi aasiapärastesse roogadesse ja mida viimastel aastatel kohtab juba päris tihti meiegi suuremate poodide lettidel.Sööge kapsaid, siis olete terved ja rõõmsad!
Märksõnad:
Varrak
Mare Väli
kapsas
köögiviljatoidud
kokaraamatud
Hind:
19,00 EUROtsing autori järgi:
Tuuli Mathisen, Baklažaanitoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 10,00 eurot
Tuuli Mathisen, Mari-Liis Ilover, Seenetoidud. Hõrgutisi metsa- ja poeseentest,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 9,00 eurot
Tuuli Mathisen, Koduköögi kuldvara. Leivast kuni jäätiseni,
Pegasus, 2013, hind: 20,00 eurot
Tuuli Mathisen, Lihtsalt ja maitsvalt linnulihast,
Pegasus, 2023, hind: 24,00 eurot
Tuuli Mathisen ja Epp Mihkels, Väike salatiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 12,00 eurot
Tuuli Mathisen. Toimetaja Monica Raud, Aasta köögis. Tuuli Mathiseni retseptid,
Marikiri Raamat, 2013
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017
Tuuli Mathisen, Martin Hanson; toimetaja Eva Mere, Sahver. Joogid. Siirupid, kaljad, limonaadid, õlled, veinid, liköörid ...,
Menu, 2012
Tuuli Mathisen, Kulinaarsete kroonikute kokaraamat,
Pegasus, 2011
Tuuli Mathisen, Hiina toidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2016
Tuuli Mathisen, Kõrvalroad [lisandeid kala- ja liharoogade juurde],
Hea Lugu, 2015
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!