Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Seenetoidud. Hõrgutisi metsa- ja poeseentestAutor(id): Tuuli Mathisen, Mari-Liis Ilover
Kujundaja: Anneli Akinde
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2015
Originaalkeel:
ISBN: 9789949390793
Lehekülgi: 76
Sari: 100 rooga mini 16
Seisukord: normaalses korras raamat, esimesel kaanel vana hinnakleeps
Mõõdud: 205x135
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Teate ju küll seda mõnusat tunnet, kui tulete metsast, jalad kummikutes ringikõndimisest väsinud ja meel värskest õhust rammestunud, kuid mis peamine ‒ käevangus samblalõhnaline korvitäis omakorjatud seeni! Seenesaak ei sõltu tänapäeval õnneks ainult aastaaegadest ja rohkete salapaikade avastamisest. Poeletiltki leiate kena valiku kultuurseeni, mis on toredaks vahelduseks ja abiks ajal, mil metsas seeni pole.
Mida metsast korjatud või poeletilt kaasa haaratud saagiga peale hakata? Siit leiate 30 retseptiideed nii metsa- kui poeseentest, mille hulgast peaks igaüks leidma oma maitsele sobivaid roogasid. Mõeldud on nii eksootiliste maitseelamuste sõpradele kui turvaliste ja koduste toitude austajatele.
„100 rooga” sõsarsarja 16. raamat.
Märksõnad:
Ajakirjade Kirjastus
seenetoidud
kokaraamatud
100 rooga mini
Hind:
9,00 EUROtsing autori järgi:
Tuuli Mathisen, Baklažaanitoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 10,00 eurot
Tuuli Mathisen, Koduköögi kuldvara. Leivast kuni jäätiseni,
Pegasus, 2013, hind: 20,00 eurot
Tuuli Mathisen, Lihtsalt ja maitsvalt linnulihast,
Pegasus, 2023, hind: 24,00 eurot
Tuuli Mathisen ja Epp Mihkels, Väike salatiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 12,00 eurot
Tuuli Mathisen, Kapsaroad. Põnevaid toite erinevatest kapsastest,
Varrak, 2016, hind: 19,00 eurot
Tuuli Mathisen. Toimetaja Monica Raud, Aasta köögis. Tuuli Mathiseni retseptid,
Marikiri Raamat, 2013
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017
Tuuli Mathisen, Martin Hanson; toimetaja Eva Mere, Sahver. Joogid. Siirupid, kaljad, limonaadid, õlled, veinid, liköörid ...,
Menu, 2012
Tuuli Mathisen, Kulinaarsete kroonikute kokaraamat,
Pegasus, 2011
Tuuli Mathisen, Hiina toidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2016
Tuuli Mathisen, Kõrvalroad [lisandeid kala- ja liharoogade juurde],
Hea Lugu, 2015
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!