Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Setost saarteni. Eesti perede lemmikretseptidAutor(id): Heidi Vihma
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: Menu
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel:
ISBN: 9789949470884
Lehekülgi: 256
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 197 × 272 mm
Suurus: suures formaadis ning kõvas köites raamat
Sisu:
Raamatusse “Setost saarteni“ on kokku kogutud retseptid, mille järgi Eesti kodudes on süüa tehtud minevikus ja tehakse ka nüüd. See on omamoodi Eesti kulinaarse rahvapärandi kogu, mis sisaldab mitte profikokkade või toidutoimetajate fantaasiaid, vaid retsepte, mille järgi Eesti kodudes tõepoolest süüa tehakse ja mis on kasutusel tegelikus elus.
Nende hulgas on nii argiseid kui ka pidulikke roogasid, on niisuguseid, mille emad ja vanaemad kunagi vihikusse kirja pannud, ent ka selliseid, mis kannavad uue aja vaimu ning on tehtud veidike isemoodi. “Setost saarteni“ on kogumik parimatest paladest, mida Eesti köögil on pakkuda.
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Supid, eelroad, pirukad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 8,00 eurot
Küpsetised kohvi kõrvale. Küpsised, minikoogid, keeksid, tordid,
Kaalujälgijad, 2002, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Kala. Juust. Köögiviljad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 4,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Nina Engels, Rebitavad leivad-saiad,
Sinisukk, 2018, hind: 15,00 eurot
Jason Vale, See lahe värske mahla raamat,
TEA Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Koostanud Heidi Vihma, Jahimeeste kokaraamat,
Menu, 2013, hind: 25,00 eurot
Toiduvalmistamine Zepteriga,
1999, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Teadus, 1992, hind: 5,50 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!