Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Ahjus küpsetatud linnulihaAutor(id):
Kirjastus: International Masters Publishers AB
Linn:
Aasta: 2009
Originaalkeel:
ISBN: 9789955610304
Lehekülgi: 64
Sari: Maitseid maailmast. Retseptide kuldsari
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 170 × 205 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
#T213# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 130
Populaarsest kanast ja kalkunist, ahvatlevast hanest või pardist – sellest raamatust leiad laia valiku küpsetatud roogasid linnulihast, mis sobivad igal puhul – pereüritustel ja tavalisel lunch'il koos sõpradega.
Märksõnad:
kokaraamatud
Maitseid maailmast. Retseptide kuldsari
Hind:
6,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2340 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!