Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Minu prantsuse toidud EestisAutor(id): Anne Labrosse
Kujundaja: Veiko Tammjärv
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789949443598
Lehekülgi: 248
Sari: Oma Maitse
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 174 × 247 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Raamatuga teeb Prantsuse suursaadiku abikaasa Anne Labrosse Eestile kulinaarse kummarduse. Lähipiirkonna toiduvaliku veendunud austajana on ta valinud siia oma lemmikretseptid, mida iseloomustavad klassikaline lähenemine ja lihtsus ning kohalikud toiduained, millest nii mõnigi mõjub Eesti köögile ja tegijate kokanduskirele värskendavalt. Retsepte jagub eelroogadest magustoitudeni, lisaks jagab autor oma kogemuste põhjal hulgaliselt soovitusi.
Sari: Oma Maitse
Hind:
16,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 5/2012. Supid,
Septyni Menai, 2012, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk 2013/3. Lihavõtteroad,
Septyni Menai, 2013, hind: 4,00 eurot
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!