Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Oliiviõli. Rohekuldne väärtuslik nektarAutor(id): Heret Pauskar, Merrit Kiho, Lia Virkus
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2014
Originaalkeel:
ISBN: 9789949528912
Lehekülgi: 224
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 235x180
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Kas teadsite, et extra virgin oliiviõli on üks kõige kasulikumatest õlidest, mida poeriiulilt leiab? Kas olete kuulnud, et kvaliteetne õli sobib peale salati ideaalselt ka kuumutamiseks ja praadimiseks? Kas loodate, et extra light oliiviõli annab vähem kaloreid ja on tervislikum? Kas arvate, et oliiviõli toodetakse pressides? Kogemustele tuginedes kinnitavad ja selgitavad raamatu autorid põhjalikumalt teada-tuntud tarkusi ning lükkavad ümber paljud väärad väited. Lisaks hulganisti retsepte, milles troonib aukohal extra virgin oliiviõli, mida kasutatakse julgelt nii külmades roogades kui küpsetistes.
Märksõnad:
Ajakirjade Kirjastus
õlipuu
taimekasvatus
aastaajad
toiduvalmistamine
tervislik toitumine
oliiviõli
tootmistehnoloogia
Itaalia
kokaraamatud
reisikirjad
100 rooga
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Oliiviõli. Rohekuldne väärtuslik nektar, Heret Pauskar, Merrit Kiho, Lia Virkus, Ajakirjade Kirjastus 2014Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!