Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Seletav kokandussõnastik. Peotäis köögi- ja söögitarkustAutor(id): Merrit Kiho, Merle Rips
Kujundaja: Anneli Akinde
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2016
Originaalkeel:
ISBN: 9789949392131
Lehekülgi: 80
Sari: 100 rooga: mini 34
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 205x135
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Vahel juhtub kusagil Eestimaal söömas käies valdavalt prantsus- või itaaliakeelsete toidunimedega menüüd uurides või mõnd head retsepti lugedes, et ei saagi aru, millest jutt käib. Või mida teha kena restorani uksel, kui viks ülemkelner küsib: „Kas soovite carte du jour’i või valite einestamiseks chambre séparée?“
Seetõttu panid autorid kokku väikese seletava sõnaraamatu, mis aitab köögimaailmas selgust tuua. Lihtsalt terminite lahtiseletamise kõrvale pakuvad nad välja ka kakskümmend isuäratavat retsepti (pea iga tähe kohta üks), seega on lugejal võimalus mõni põnev ja tundmatu nimi kodus hõrguks roaks valmistada.
„100 rooga“ sõsarsarja 34. raamat.
Märksõnad:
Ajakirjade Kirjastus
100 rooga
100 rooga: mini
kokandus
toiduvalmistamine
toidud
eesti keel
oskussõnastikud
seletussõnaraamatud
toiduretseptid
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Seletav kokandussõnastik. Peotäis köögi- ja söögitarkust, Merrit Kiho, Merle Rips, Ajakirjade Kirjastus 2016Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kaarina Kaurinkoski, Saadikuproua köögist,
Sinisukk, 1996, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 10,00 eurot
Anu Keskpaik, Smuutid ja toormahlad. Tervisliku eluviisi käsiraamat,
Elmatar, 2014, hind: 22,00 eurot
Beshlie Grimes, Koduveinid, liköörid, siirupid ja limonaadid. 101 hõrgutavat retsepti looduslikest koostisosadest,
Varrak, 2013, hind: 20,00 eurot
Sheila Lampkin, Tordikaunistuste piibel. 150 võimalust tordi dekoreerimiseks,
Sinisukk, 2008, hind: 14,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles),
Valgus, 1987, hind: 6,00 eurot
Joanna Farrow, Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast rooga,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa,
Eesti Päevaleht, 2005, hind: 7,00 eurot
Barbara Maher, Koogid,
Koolibri, 1998, hind: 5,00 eurot
Kristel Voltenberg; retseptid kirja pannud: Lia Virkus, retseptid: Anti Lepik, Siim Roomet; toimetanud: Tiina Lebane, Šampanjaga olen ma rõõmus. Jagades kirge elust, šampanjast ja toidust,
Kristel Voltenberg, 2023, hind: 28,00 eurot
Kokaraamatud all on 2333 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!