Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toitvad teraviljatoidudAutor(id): koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane
Kujundaja: Anu Maarand
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn: Tallinn
Aasta: 2021
Originaalkeel:
ISBN: 9789949696970
Lehekülgi: 56
Sari: 50 retsepti!
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 168x228mm
Suurus: piklikus formaadis ning pehmes köites raamat
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 306
Teraviljade hulka kuuluvad kõrrelised, nagu rukis, oder, nisu, kaer, riis ja hirss, teraviljadeks loetakse ka mittekõrrelised tatar ja kinoa. Kuigi aeg-ajalt paneb järjekordne moodne dieet mõne neist põlu alla, siis on kõik toitumisteadlased ühel meelel, et teraviljatooted on organismile olulised ja vajalikud. Kõik nad sisaldavad palju kasulikke aineid: vitamiine, rasvu, valke, mineraal- ja kiudaineid.
Võtame või kõigile tuttava hommikuse kaerapudru: see on tervislik valik, sest hoiab korras seedimise ja tänu kaeras sisalduvale beetaglükaanile alandab ka kolesterooli.
Teratooteid ostes tasub valida täisteraviljatooted, sest nendes on rohkem kasulikke aineid. Väga oluline on kiudainerikkad kuivad kruubid ehk kooritud ja lihvitud terad ning tangud ehk kooritud ja purustatud terad eelnevalt leotada. Sellega valmistate terad söögitegemiseks ette – need on pehmemad ja valmivad kiiremini – ja omastate ka toitaineid paremini.
Kui valite oma menüüsse tera- ja köögiviljad, siis on teie toiduvalik kindlasti toitev ja tervislik.
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
teraviljatoidud
toiduretseptid
kokaraamatud
50 retsepti!
Hind:
6,00 EUROtsing autori järgi:
Koostanud Valter Ojakäär, 10 kevadet Tartus Laulge kaasa! 90,
Eesti Raamat, 1989, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Asta Rääk, Harri Treial, Matkatarkuste taskuraamat,
Eesti Raamat, 1978, hind: 7,00 eurot
Koostanud Hille Karm ja Hallar Lind, Noortekalender 1988,
Eesti Raamat, 1987, hind: 4,00 eurot
Koostanud Ants Juske, Mart Kalm, Kunstiteaduslikke uurimusi (7. osa). Studies on contemporary Art and Art History. Forschungen estnischer Kunstwissenschaftler zur zeitgenossischen Kunst und zum Erbe,
Kunst, 1994, hind: 6,60 eurot
Marie Under. Koostanud Paul Rummo, Mu süda laulab. Luuletusi kolmeteistkümnest kogust,
Eesti Raamat, 1981, hind: 10,00 eurot
Oscar Wilde; Koostanud ja eessõna: Lauri Leesi, Õnnelik prints. Granaatõuntest maja. Europeia sari,
Perioodika, 1990, hind: 7,00 eurot
Koostanud Heather Amery, Muinasjutte mitmelt maalt,
Ersen, 2007, hind: 11,00 eurot
Koostanud John Strange, Piibliatlas,
Eesti Piibliselts, 1994, hind: 4,00 eurot
Koostanud Hilja Läti; eessõna: E. Pihlak, Nikolai Triik. 100 aastat sünnist [näituse kataloog],
Eesti NSV Riiklik Kunstimuuseum, 1984, hind: 6,00 eurot
koostanud Andres Kuura, Ahhaa! Nuputamisvihik. 1. osa,
Teaduskeskus Ahhaa, 2016, hind: 1,50 eurot
koostanud Marjatta Jakobson, Tuula Eronen, Tugiõpilase käsiraamat,
Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus, 1998, hind: 5,50 eurot
koostanud Ele Praks, Hingekirjad. Continuum of Pattern Käsitöö kuldraamat. Estonian Handicrafts,
Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 30,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Supid, eelroad, pirukad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 8,00 eurot
Küpsetised kohvi kõrvale. Küpsised, minikoogid, keeksid, tordid,
Kaalujälgijad, 2002, hind: 10,00 eurot
Anne Labrosse, Kodused toidud prantsuse moodi. Kala. Juust. Köögiviljad,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 4,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Nina Engels, Rebitavad leivad-saiad,
Sinisukk, 2018, hind: 15,00 eurot
Jason Vale, See lahe värske mahla raamat,
TEA Kirjastus, 2012, hind: 16,00 eurot
Koostanud Heidi Vihma, Jahimeeste kokaraamat,
Menu, 2013, hind: 25,00 eurot
Toiduvalmistamine Zepteriga,
1999, hind: 5,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine,
Teadus, 1992, hind: 5,50 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!